
نادر گهواره، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرپل ذهاب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، از برگزاری نمایشگاه نقاشی به مناسبت هفته وحدت در این شهرستان خبر داد و گفت: در روز سه شنبه 24 دی در محل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرپل ذهاب نمایشگاه نقاشی با موضوع شهدا، به مناسبت هفته وحدت برگزار شد.
وی افزود: این نمایشگاه در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرپل ذهاب برگزار و از تاریخ یاد شده به مدت یک هفته ادامه دارد.
این مقام فرهنگی در ادامه تصریح کرد: در این نمایشگاه تعداد 100 اثر هنری طراحی و نقاشی از لیلا احمدی و شاهمراد ویسی به نمایش گذاشته شده و بازدیدکنندگان از این نمایشگاه می توانند از این آثار دیدن کنند.
گهواره از برگزاری شب شعر با موضوع هفته وحدت نیز در این شهرستان خبر داد و گفت: شب گذشته، 26 دی در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرپل ذهاب جهت شعرخوانی و شب شعر از 100 نفر از هنرمندان و اقشار مختلف مردم دعوت به عمل آمد که 12 نفر از شاعران فرهیخته این خطه شعرخوانی داشتند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرپل ذهاب در پایان تصریح کرد: در این مراسم از فعالان فرهنگی و خبرنگاران فعال در حوزه فرهنگ این شهرستان تجلیل به عمل آمد.