به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امروز 27 دی در خطبه اول نماز جمعه تهران مردم را به رعایت تقوا دعوت کرد و تقوا را باب گشایش الهی دانست. وی با اشاره به فرارسیدن سالروز ولادت پربرکت نبی مکرم اسلام(ص) گفت: آن حضرت، عزیزترین مخلوقی است که خدای متعال، خلق کرده و صفات علیا و اسمای حسنای خود را یک جا به او داده است.
وی افزود: لذا در قرآن توصیفی از پیامبر(ص) آمده است که خوراک عقل و دل است؛ همه انبیاء(ع) معصومند، اما در مورد پیامبر اسلام(ص) علاوه بر عصمت کلی، خداوند، اعضای او را هم معصوم معرفی میکند و پیامبر اکرم(ص) در همه صفات، ذوب در خداست.
حجتالاسلام صدیقی گفت: رسالت پیامبر اسلام(ص) رسالتی جهانی است، زیرا او رحمت للعالمین است و این از آن جهت قابل توجیه است که همه جهان، مقدمه ظهور پدیدهای جامع و شامل است که اسمای الهی، همه در وجود او بگنجد و ظرفیت داشته باشد که خدا صفات خود را در وجود او بگنجاند.
وی خاطرنشان کرد: اگر پیامبری نمیآمد، کفار هم زمینه زندگی نمییافتند، گناهانی که بشر مرتکب میشود، استحقاق عذاب دارد، مثل امم سابقه گناهکار که بعضی مسخ و گرفتار صائقه شدند، اما پیامبر اسلام(ص) رحمت للعالمین و مانع و عائق عذابهایی از این دست بر امت خود است.
خطیب جمعه تهران گفت: اگر اسلام و قرآن نبود، امروز کفار به چه وضعی دچار بودند؛ تمدن حقوق بشر و ... بدلسازی از آن چیزهایی است که دین آورده، اما همین موارد کم کم جامعه را آماده میکند.
وی اظهار کرد: مَثَل پیامبر(ص) مَثَل طبیبی است که برای درمان همه مردم، بیمارستان میسازد، گروهی مراجعه میکنند و گروه نادانی که مراجعه نمیکنند خودشان ضرر میکنند، اما بیمارستان برای همه است.
حجتالاسلام صدیقی گفت: به برکت وجود رسول الله(ص) این نسلها ادامه پیدا میکنند و بعضی کفار و زنادقه امروز در نسلهای بعدشان پیروان حقیقت و اسلام خواهند آمد.
وی تصریح کرد: پیامبر اسلام(ص) خودی و مردمی است، از قماش خودمان است، می توانیم با او انس بگیریم و مهمان او شویم و مهمانش کنیم و اگر همه به سمت او میرفتند، میدیدند در محضر پیامبر جا دارند.
خطیب جمعه تهران گفت: سلاطین، کودتاچیان و قلدران از مردم نیستند، بلکه درندههایی هستند که خود را به مردم تحمیل میکنند. خداوند در قرآن می گوید که شما نمیدانید پیامبر(ص) چقدر شما را دوست دارد؛ از آنجا که او روح و چشم خداست، از همه مشکلات شما اطلاع و بر آنها اشراف دارد و حساس است؛ اگر خاری به پای شما برود، او درد میکشد.
وی خاطرنشان کرد: پیامبر(ص) غصه ما را میخورد، چرا که او به دنبال ارتقای ما به مرحله انسان کامل و رساندن به خداست؛ او میخواهد ما رنگ الهی بگیریم؛ مشکلات ما برای پیامبر(ص) گران تمام میشود و بر قلب او سنگینی میکند.
حجتالاسلام صدیقی گفت: هیچ پدری در هر اندازه از عاطفه باشد، به اندازه پیامبر(ص) نسبت به رشد و جلال فرزندانش حرص ندارد؛ هیچ پدری مهربانی او را ندارد؛ او مشتاق است که عروج و معنویت ما را ببیند و ظلمات را زدوده و ما را در نور ببیند.
وی بیان کرد: رأفت خدا با رأفت ما قابل مقایسه نیست، زیرا او ارحم الراحمین است؛ او خود، واسطه میشود و ما را دعوت میکند؛ او کدام متمرد و آلودهای را از در خانهاش رانده است؟ یعنی اگر با خدا رفیق شدی، خدا رفیق نیمه راه نیست؛ او مؤمن را تا آخر همراهی میکند.