کد خبر: 1360316
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸

پخش مجموعه انیمیشن‌هایی با موضوع «پیامبر(ص)» از شبکه پویا

گروه هنر: مجموعه انیمیشن‌هایی با موضوع حضرت محمد(ص) به مناسبت زادروز آن حضرت، طی امروز و فردا، از شبکه پویا پخش خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مرکز پویانمایی صبا، انیمیشن «پیامبر، رحمت و مهربانی» به کارگردانی پوریا سازگار ساعت 18:10 امروز شنبه 28 دی به مدت 2 دقیقه و 43 ثانیه از شبکه پویا پخش خواهد شد.  



همچنین انیمیشن «آن مرد آمد» از مجموعه انیمیشن «قصه‌های آسمانی» که با تکنیک ۲ بعدی به موضوع زندگی پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) می‌پردازد به کارگردانی علیرضا فرمانی ساعت 18:15 به مدت 14 دقیقه و 48 ثانیه امروز از این شبکه پخش می‌شود.



قسمتی از انیمیشن «پیامبر عزیز ما» با عنوان «کبوتر» به کارگردانی فخری‌نژاد در ساعت ۱۹:۵۰ امروز شنبه به مدت ۳ دقیقه و ۵۶ ثانیه پخش می‌شود. ضمن آنکه قسمتی از انیمیشن «محمد امین(ص)» به کارگردانی حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمدمحسن میرداماد که در واقع یک سریال ۱۳ قسمتی به منظور معرفی شخصیت پیامبر اکرم(ص) در دو بخش کودکی تا ازدواج و از ازدواج تا رحلت ایشان تهیه شده است، امشب ساعت ۲۱:۳۰ به مدت ۲۳ دقیقه و ۳۵ ثانیه روی آنتن شبکه پویا خواهد رفت.



اما فردا یکشنبه 29 دی همزمان با خجسته زادروز پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) 5 انیمیشن به شرح زیر از شبکه پویا پخش خواهد شد:



انیمیشن «پیامبر، رحمت و مهربانی» به کارگردانی علیرضا گلپایگانی، ساعت ۱۵:۴۲ به مدت زمان یک دقیقه و ۲۰ ثانیه، قسمتی از انیمیشن «پیامبر عزیز ما» با عنوان «سلام» به کارگردانی پیمان شریفی در ساعت ۱۶:۱۶ به مدت یک دقیقه و ۳۹ ثانیه، قسمتی از انیمیشن «داستان و راستان» با عنوان «شتردوانی» به کارگردانی سعید پنجی و برگرفته از کتاب استاد شهید مرتضی مطهری ساعت ۱۷ به مدت ۹ دقیقه و ۴۹ ثانیه، انیمیشن «پیامبر، رحمت و مهربانی» به کارگردانی محمدرضا خانزاد ساعت ۱۷:۲۶ به مدت ۲ دقیقه  و انیمیشن «پیامبر، رحمت و مهربانی» به کارگردانی میترا عبدی، ساعت ۱۸:۲۷ به مدت یک دقیقه و ۳۲ ثانیه.

captcha