به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجتالاسلام والمسلمین علی مخدوم بیان کرد: مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، بزرگترین مرکز پاسخگویی کشور از لحاظ وسعت موضوعات تخصصی و گستره مخاطبان در جهان اسلام است که با هدف پاسخگویی تخصصی به سوالات و شبهات، توسط دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تاسیس شده است.
وی افزود: این مرکز با همکاری اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در مسیرهای مختلف ارتباطی پاسخگویی به پرسشهای مراجعان را برعهده دارد.
رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی عنوان کرد: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با توجه به گستردگی قلمرو معارف اسلامی و تنوع سؤالات و شبهات مراجعان در حوزههای مختلف علوم اسلامی اعم از (قرآن، کلام و اعتقادی، فلسفی، تاریخ و سیره اهل بیت، حدیث، اخلاق، تربیتی، مشاوره و احکام شرعی) با تشکیل گروههای پژوهشی به پاسخ دهی اهتمام ورزیده است.
وی بیان کرد: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در آستانه ولادت پیامبر رحمت(ص) برای دسترسی بهتر هموطنان به پاسخگویی زنده تلفنی، تصمیم گرفت تا ساعات پاسخگویی تلفنی را به طور رسمی افزایش دهد.
حجتالاسلام والمسلمین مخدوم اضافه کرد: بر همین اساس از امروز 28 دیماه مصادف با 16 ربیع الاول، هموطنان میتوانند همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت 8 تا20 با شماره تلفن 09640 یا096400 به طور زنده ارتباط برقرار کنند و کارشناسان این مرکز در زمانهای مذکور بدون تعطیلی به صورت پیوسته پاسخگوی مراجعان محترم خواهند بود.
وی ادامه داد: سایر سرویسهای پاسخگویی مرکزملی پاسخگویی به سوالات دینی از قبیل پاسخگویی پیامکی، رسانهای و اینترنتی هم همچنان در خدمتگزاری باقی هستند.
رئیس مرکزملی پاسخگویی به سوالات دینی درخصوص چگونگی پاسخگویی پیامکی به سوالات دینی اظهار داشت: در سرویس پیامکی، سوالات احکام شرعی هموطنان به صورت 24 ساعته از طریق سامانه 30009640دریافت شده و تلاش میشود تا در کمتر از 24 ساعت پاسخ آنها براساس نظر مرجع تقلید پرسشگر ارسال شود.
وی عنوان کرد: فرایند پاسخگویی پیامکی فقط در صورت اختلالات سرویس پیامک انبوه اپراتورهای تلفن همراه با وقفه و تاخیر همراه است.
با توجه به اینکه با خواندن این کتاب ها قرار است به دانشگاه و سپس بازار کار وارد شوم.ان شالله. استفاده از این کتاب ها بطور غیر مستقیم بر روزی و درامد من تاثیر دارد. و نمیخواهم ذره ای حرام به زندگی ام وارد شود.این سوال برایم پیش آمد که آیا استفاده از کتاب دست دوم پایمال کردن حق نویسنده و ناشر و ...نیست؟چون در ابتدا چندین نفر زحمت کشیده اند واطلاعات علمی خود را وارد کتاب کرده اند و چاپ نشر داده اند.خریدار اول کتاب را خریده و پول آن را پرداخت کرده است و از ان استفاده و بهره برداری کرده و حالا که به آن نیاز ندارد به من میفروشد.و بنده مجددا از آ استفاده میکنم.در حالی که بطور مستقیم پولی به تولید کننده ی کتاب پرداخت نکرده ام.و در عین حال از کتاب سود میبرم. آیا در این صورت استفاده از این کتاب صحیح است و مشکل شرعی ندارد؟ آیا استفاده از کتاب دست دوم پایمال کردن حق نویسنده و ناشر و ...نیست؟
امروز تعطیل نیست الانم ۳ ظهره من ۲ ساعته دارم زنگ میزنم رو پیغامگیره
وقتی نوشتید ظهرا پاسخگویی زنده ندارید ننویسید ۸ صبح تا ۸ شب یکسره پاسخگویی زنده