به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در این مراسم که با حضور مردم مؤمن و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) برگزار شد، حجتالاسلام محمد گرمسیریان، روحانی هجرت شهرک هیو گفت: یکی از اولین کارهایی که پیامبر(ص) در ابتدای ورود به یثرب انجام دادند ایجاد وحدت بین مردم این شهر بود که در آن زمان به اوج اختلاف و درگیری قبیلگی رسیده بودند.
وی افزود: پیامبر(ص) با عقد اخوت و برادری بین کسانی که تا دیروز برای کوچکترین مسائل در روی هم شمشیر میکشیدند دوستیای ایجاد کرد که هرگاه همدیگر را میدیدند قرآن تلاوت میکردند و چیزی نگذشت که وجود نازنین پیامبر اسلام(ص) خود موجب وحدت بین جهان اسلام شد.
روحانی هجرت شهرک هیو اظهار کرد: امام خمینی(ره) نیز این موضوع را به خوبی دریافته بودند و در آنجایی که ممکن بود ولادت باسعادت دستآویز تفرقه و اختلاف بین شیعه و سنی شود امام راحل(ره) این هفته را هفته وحدت نامگذاری کرد تا بجای یک روز یک هفته جشن و سرور برگزار شود و دشمن هم نتواند با شبههپراکنی موجب اختلاف و تفرقه شود.
همچنین، در ادامه برگزاری این مراسم، برنامه معنوی زیارت حضرت رسول(ص) از بعید قرائت شد. این مراسم روز یکشنبه، 29 دیماه در مسجد امیرالمؤمنین علی بنابیطالب(ع) برگزار شد.