به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، «مولوی عبدالحمید» امام جمعه اهل سنت زاهدان و عضو مجلس خبرگان رهبری یکشنبهشب، 29 دی در مراسم اختتامیه بیستوهفتمین کنفرانس بینالمللی وحدت که در سالن اجلاس سران کنفرانس اسلامی برگزار شد، در سخنانی گفت: دشمنان هرگز راضی نیستند که مسلمانان کنار هم قرار بگیریند و میخواهند همواره مذاهب اسلامی در تقابل همدیگر باشند، لذا برگزاری چنین کنفرانسی نعمت بزرگی است و جا دارد از مقام معظم رهبری که به فکر جهان اسلام هستند و مجمع تقریب مذاهب از ابتکارات ایشان است، عنایت تشکر کنیم.
وی افزود: میلاد پیامبر(ص) برای همه بشریت سعادت بزرگی فراهم کرده است و خداوند بر مؤمنین نیز منت گذاشته است؛ چرا که بهترین انسان را بر ما مبعوث داشته که راه سعادت نشان دهد و بشر را به پیشرفتهای معنوی و مادی هدایت کند.
این عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: دین اسلام برای بشریت ماندگار خواهد بود و انسان را به خدا و بهشت میرساند؛ خدا این سرمایههای مادی را به بشر اعطا کرده است و از جمله این سرمایهها قرآن کریم است که به هیچ امت دیگری نداده است و اگر همه خزانههای دنیا را به ما بدهند، حاضر نیستم قرآن را به آنها بدهیم.
مولوی عبدالحمید افزود: قرآن این معجزه ماندگار که سند حقانیت حضرت رسول است را باید مطالعه کنیم و متوجه شویم که چقدر آیه در مورد موضوع این جلسه(وحدت) دارد و تاکید کرده است به ریسمان الهی چنگ بزنید.
امام جمعه اهل سنت زاهدان با بیان اینکه خدا دستور داده است که این ریسمان را بگیرید؛ چرا که تفرقه حرام است، گفت: این دستور بالاتر از قوانین بشری است و هرکس تفرقه ایجاد کند خدا او را به عذاب گرفتار میکند؛ تفرقه افکنی چنان گناه سنگینی است که عذاب دنیا و آخرت را در پی خواهد داشت.
این عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: خدا، دین، قبله و کتاب از مشترکات مسلمانان است و اهل بیت(ع) نیز مورد احترام همه مذاهب هستند و محبتشان از اعتقادات اهل سنت است و هر کس محبت اهل بیت(ع) را نداشته باشد، دچار بدعت شده است.
وی افزود: اهل سنت ایران همه تقریبی هستند و در طول عمر جمهوری اسلامی همواره از نظام حمایت کردهاند و در مواردی در صحنه انتخابات حضور گستردهتری نسبت به شیعیان داشتهاند.
مولوی عبدالحمید با تأکید بر اینکه اهل سنت ایران در دوران دفاع مقدس شهدای زیادی تقدیم انقلاب کردهاند، گفت: اگر کوچکترین تعرضی به جمهوری اسلامی ایران شود نخستین مدافعان مرزها اهل سنت خواهند بود.
وی در پایان دغدغه همه اقلیتهای مذهبی را احترام عنوان کرد و با اشاره به خطر تندروی در خاورمیانه و جهان اسلام، مذاکره و گفتوگو را تنها راه حل بحرانهای موجود در دنیای اسلام دانست.