کد خبر: 1360969
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲
بهروزی تأکید کرد:

عمل به مفاهیم قرآنی؛ بهترین سلاح در مقابل هجمه‌های دشمنان

گروه اجتماعی: مسئول معاونت اجرایی سپاه عاشورا گفت: دشمن با همه ابزارها علیه افکار و اندیشه‌های اسلامی جوانان وارد میدان شده که محکم‌ترین و برنده‌ترین سلاحی که می‌تواند در مقابل آنها بایستد، توجه به مفاهیم قرآنی، دینی و احکام اسلامی است.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، مالک بهروزی، مسئول معاونت اجرایی سپاه عاشورا امروز، 30 دی در گفت‌وگو با خبرنگاران، با توجه به پیشرفت های کشور، اظهار کرد: اگر امروز کشورمان با همه تهدیدها و فشارها، در بیشتر عرصه‌ها حرف نخست را می‌زند، به برکت الهام گرفتن از فرهنگ عاشورایی و فرهنگ دینی است.



بهروزی با اشاره به اهمیت، جایگاه و نقش قرآن در سعادت انسان‌ها، تأکید کرد: دستورالعمل آخرین پیامبر الهی این است که بشریت به محتوای این کتاب الهی توجه بیشتری کند.



وی با نگاهی به پیروزی انقلاب، هدف از پایه‌گذاری انقلاب را عمل به برنامه‌های قرآن عنوان کرد و گفت: برای حرکت در جبهه فرهنگی، سلاح معنویت، بصیرت، آگاهی و عمل به احکام دینی می تواند راه روشنی که در سایه عبودیت، بندگی و تقوا به دست آمده را نشان دهد.



وی برگزاری مسابقات قرآن را لبیک به ولایت و امامت انقلاب اسلامی دانست که دارای ارزش و جایگاه ویژه‌ای است.



بهروزی تلاش در عرصه قرآنی را از رویکردهای سپاه و بسیج خواند چرا که بسیج و سپاه براساس قانون و بیانات حضرت امام(ره) برای پاسداری از ارزش های انقلاب و دستاوردهای آن به وجود آمده است.

captcha