حسن عباسی، فرماندار بوکان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، عنوان کرد: با توجه به اینکه در تاریخ اسلام همواره بر انسجام مسلمانان تأکید فراوانی شده است؛ بنابراین اتحادبخشی میان مذاهب اسلامی رسالت اصلی دانشمندان و نخبگان جامعه است چون اتحاد و همدلی موجب میشود که مسلمانان به اهداف والای اسلامی، عزت و پیشرفت برسند.
وی تأکید کرد: اتحاد و انسجام اسلامی باعث میشود که دشمنان نظام و انقلاب راه نفوذی بر آنها نداشته باشند و در همین راستا در صدر اسلام زمانی که دو قبیله اوس و خزرج با یکدیگر اختلاف داشتند، پیامبر(ص) این دو قبیله را به یکدیگر نزدیک کرد تا در پرتوی اخوت اسلامی با یکدیگر برادر شده و بر تمام مشکلاتشان پیروز شوند.
عباسی خاطرنشان کرد: بنابراین رشته برادری، مردانگی و دینی که میان آنها برقرار بود باعث شد که آنان ریاست جهان را در اختیار داشته باشند چون بدون وحدت نمیتوان راه تکامل را پیمود.
وی ادامه داد: از زمان صدر اسلام هر زمان فرق و مذاهب اسلامی خواستند با یکدیگر متحد شوند دشمن سعی کرد آنها را از یکدیگر دور کند برای مثال دو قبیله بزرگ اوس و خزرج با هم متحد شده و انجمنهایی را با یکدیگر تشکیل داده بودند پس یهودیان سعی کردند میان آنها ایجاد اختلاف کرده و و جنگ سالهای گذشته این دو قبیله را به خاطر یکدیگر آوردند تا این دو قبیله بار دیگر با یکدیگر اختلاف داشته داشته و با هم جنگ کنند.
فرماندار بوکان گفت: پس پیامبر اسلام(ص) آگاه شد و خود را به انجمن آنها رسانید و به آنها فرمود اسلام بار دیگر شما را با یکدیگر برادر کرده و دستور داده است که کینه و عداوت را از خود بزدایید؛ بنابراین وقتی آنان سخنان پیامبر(ص) راشنیدند برای تحکیم مبانی دینی خود همدیگر را به آغوش کشیده و گریه کردند.
از صدر اسلام تلاشهای تفرقهافکنانه مشهود بود
وی ابراز کرد: در صدر اسلام تلاشهای دشمن و بهویژه یهود برای اختلافافکنی مشهود بود و هماکنون استعمارگران خواهان برهم زدن اتفاق و اتحاد و هماهنگی مسلمانان که مانعی در راه دستیابی به اهداف خود میشود، هستند.
فرماندار بوکان اظهار کرد: بهطور حتم استکبار جهانی هم اینک بهدنبال دستیابی به منافع یهود و رژیم منفور صهیونیستی است چون تلاش گستردهای در راستای اخلافافکنی میان مذاهب اسلامی انجام میدهند تا آنها مشغول درگیری و کشت و کشتار در میان خود باشند و آنها بتوانند فرصتی برای قدرتگیری خود پیدا کنند.