کد خبر: 1361050
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۲
آیت‌الله قرشی:

معنویت‌مداری شرط لازم برای رسیدن به موفقیت است

گروه اجتماعی: منتخب مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: معنویت‌مداری و اخلاق‌گرایی از اصل‌های مهم و اساسی در رسیدن بشر به موفقیت در تمامی عرصه‌هاست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، آیت‌الله سیدعلی اکبر قرشی، منتخب مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری صبح امروز دوشنبه، 30 دی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: همه مسئولان باید سعی کنند اقدامات و فعالیت‌های خود را بر اساس اصول دین مبین اسلام پایه‌ریزی کنند، آن موقع می‌‌توان به موفقیت در کارها بسیار امیدوار بود.



الگوگیری از عملکرد مدیران موفق



وی الگوگیری از عملکرد مدیران موفق را لازمه کار مدیران جوان دانست و افزود: اخلاق‌گرایی و معنویت‌مداری دو شرط اصلی برای رسیدن انسان به موفقیت در عرصه‌های مختلف است که مدیران نباید از آن غفلت کنند.



منتخب مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان در پایان با ابراز رضایت از فعالیت‌های کوروش ساکی در دوره مدیریت خود در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اظهار کرد: این اقدامات، رضایت بیش از پیش مردم و مراجعان را در پی داشت که امیدواریم در دوره جدید نیز این امر تداوم یابد.



یادآور می‌شود، در این مراسم از خدمات کوروش ساکی به‌عنوان رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی قدردانی و جواد آقازاده به‌عنوان رئیس جدید این دانشگاه معرفی شد.

captcha