کد خبر: 1361217
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰

راهیابی آثار عکاس ایکنای استان مرکزی به جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر

گروه هنر: آثار عکاس ایکنای استان مرکزی در ششمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر راه یافت.


آرش صحرانورد، عکاس ایکنای استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: ششمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر در دو بخش ملی شامل رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، سرامیک هنری و مجسمه‌سازی و بخش بین‌الملل شامل رشته‌های کاریکاتور، عکاسی، پوستر و تصویرسازی برگزار شد.



وی با اشاره به شرکت در بخش عکس این جشنواره، افزود: جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی نیمه دوم آذرماه جاری برگزار شد که اینجانب تعداد 5 قطعه عکس با موضوع امید به زندگی به این جشنواره ارسال کردم.



صحرانورد اظهار کرد: از مجموع آثار ارسالی تعداد یک قطعه عکس از اینجانب به‌عنوان آثار برگزیده توسط هیئت داوران انتخاب شده و به مرحله نهایی راه یافت.



عکاس ایکنای استان مرکزی در پایان، خاطرنشان کرد: اختتامیه ششمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر در ۶ بخش ملی و چهار بخش بین‌المللی از ۱۴ بهمن‌ماه تا ۵ اسفندماه امسال در تهران برگزار می‌شود.



یادآور می‌شود؛ راه‌یابی آثار به جشنواره‌های ملی طبیعت، مسابقات عکس دوسالانه بسیج و ... از جمله موفقیت‌های عکاس ایکنای استان مرکزی است.

captcha