حجتالاسلام والمسلمین محمد شریفیصادقی، پژوهشگر و استاد حوزه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: عظمت قرآن کریم، آنقدر برای ما به چشم میآید که هر میزان فعالیت داشته باشیم بازهم اندک است. کار هم در این زمینه زیاد شده است، اما پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) برای درونی کردن ارتباط مردم با قرآن بیشتر از همه چیز از ابزار تشویق و ترغیب استفاده میکردند.
وی با اشاره به اینکه از کودکی قاری قرآن هستم و آن را با استفاده از تشویقهای اطرافیان فرا گرفتم گفت: امروزه به طور حتم استفاده از ابزار تشویق و ترغیب تأثیرگذار خواهد بود. تشویق والدین، اساتید، و اطرافیان در اینکه قرآن را بیاموزیم و با آن ارتباط ناگسستنی برقرار کنیم تا فرموده پیغمبر(ص) را با گوشت و پوستمان آمیخته شود بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
عضو جامعه مبلغان کشور در ادامه توضیحات خود با اشاره به فعالیت خبرگزاری ایکنا گفت: چقدر این خبرگزاری را تشویق میکنند؟ آیا به اندازهای که کار کرده، تشویق شده است؟ و یا چرا نباید تشکیلاتی باشد که افراد غیر متخصص، حتی دانشآموزان آموزش وبلاگنویسی را فراگیرند.
شریفی صادقی تصریح کرد: تا به حال به افرادی که سایتهای تخصصی قرآنی دارند، چقدر بها داده شده است؟ چقدر به آنها اهمیت دادهاند و نگاه به سمت آنها چه نگاهی است؟ آیا نگاه تشویق است و یا آنها هم مانند کسانی که برای قرآن و خود قرآن فعالیت میکنند مهجور هستند؟ اینها سوالاتی است که باید به آن پاسخ داده شود.
به امر تشویق و ترغیب قرآن در فضای مجازی بیشتر توجه شود
این استاد حوزه در ادامه بیان کرد: عزیزانی که مسئول هستند حتما به این امر توجه کنند که باید به امر تشویق و ترغیب قرآن در فضای مجازی بیشتر توجه شود. هرچقدر این امر بیشتر شود جا دارد که فضای مجازی هم به نور قرآن روشن شود.
وی خاطرنشان کرد: آغاز فعالیتهایی مانند وبلاگنویسی و فعالیت در فضای مجازی در جهت قرآن باید از مدرسهها آغاز شود که میتواند بسیار تأثیرگذار باشد. امروزه در مدارس ما به فرزندان ما کامپیوتر را آموزش میدهند پس اساتید میتوانند در همین حال به آنها یاد دهند که وبلاگنویس شوند و از مطالب قرآن بنویسند و در جهت قرآن حرکت کنند که مطمئنا حرکت خوبی در این جهت خواهد بود.
این محقق و کارشناس قرآنی تأکید کرد: ما باید سعی و تلاشمان را کنیم که قرآن را از مهجوریت درآوریم و از کسانی نباشیم که در قیامت پیغمبر خدا بفرماید: «یـَارَبِّ اِنَّ قَومِی اتَّخَذوا هـَذا القُرءانَ مَهجورا؛ پروردگارا! این قوم من از قرآن دوری جستند.(فرقان/30)»