کد خبر: 1361239
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۲
در مقاطع ارشد و دکتری؛

فراخوان جشنواره سراسری «ایثار و شهادت» در استان مرکزی اعلام شد

گروه اجتماعی: مدیر فرهنگی اداره کل بنیاد شهید استان مرکزی از اعلام اولین فراخوان جشنواره سراسری ایثار و شهادت در استان خبر داد.


محمدرضا گرجی، مدیر فرهنگی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: این جشنواره در قالب طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه دانشجویی در مقاطع ارشد و دکتری و مقالات علمی - پژوهشی برگزار می‌شود.



وی در رابطه با اهداف فراخوان جشنواره ایثار و شهادت، گفت: ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، بسترسازی و ایجاد رقابت برای ارتقای کیفیت فعالیت‌های تحقیقاتی و مطالعاتی بنیاد شهید و امور ایثارگرانقدر سراسر کشور از جمله اهداف این جشنواره به شمار می‌آید.



گرجی در ادامه غنا بخشیدن به منابع و گنجینه‌های علمی - پژوهشی آرشیو تخصصی، تحقیقات حوزه ایثار و شهادت در بنیاد شهید و امر ایثارگران، قدردانی و تجلیل از پدیدآورندگان آثار علمی برتر در حوزه ایثار و شهادت و ادبیات سازی و مفهوم سازی ایثار و شهادت در جوامع علمی و دانشگاهی را از دیگر اهداف برگزاری جشنواره عنوان کرد.



وی ابراز کرد: این جشنواره با محوریت علوم انسانی در قالب موضوعات ایثارگری(شهدا، جانبازان، آزادگان و خانواده‌های آنان)، فعالیت‌های سازمان، فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود.



گرجی همچنین اضافه کرد: تمامی آثار ارسالی به جشنواره می‌بایست در محدوده زمانی نیمه دوم سال 89 تا پایان سال 92 نگارش و به اتمام رسیده باشد.



وی تصریح کرد: برای شرکت در جشنواره ضروریست ابتدا فرم مربوطه از سایت ایثارwww.isaar.ir  بخش واحدهای ستادی- پورتال تحقیق و پژوهش دریافت و پس از تکمیل به همراه یک نسخه از اثر به‌صورت مکتوب و الکترونیکی به نشانی دبیرخانه ارسال شود.



گرجی ادامه داد: این جشنواره مربوط به طرح‌های پژوهشی، پایان نامه‌های دانشجویی و مقالات علمی _ پژوهشی است که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرا یا حمایت نشده باشد.



وی در رابطه با محدوده زمانی ارسال آثار اظهار کرد: ضروریست طرح‌های پژوهشی اتمام یافته و پایان نامه‌های دانشجویی در محدوده زمانی ذکر شده دفاع شده باشد.



گرجی با متذکر شدن این مهم که تمامی آثار برگزیده در مجموعه‌ای چاپ و منتشر خواهد شد، اضافه کرد: ارزیابی و انتخاب آثار برتر در سه بخش طرح‌های پژوهشی، پایان نامه‌های دانشجویی و مقالات علمی - پژوهشی انجام خواهد شد.



وی خاطرنشان کرد: تمامی آثار ارسالی به جشنواره برای بهره‌برداری و اطلاع رسانی پژوهشی جزء منابع آرشیو تخصصی تحقیقات دفتر پژوهش‌های فرهنگی بنیاد محسوب و بازگشت داده نخواهد شد.



گرجی ابراز کرد: هرگونه اطلاع‌رسانی از جمله زمان برگزاری جشنواره از طریق سایت ایثارwww.isaar.ir - بخش واحدهای ستادی- پورتال تحقیق و پژوهش انجام خواهد شد.



مدیر فرهنگی اداره کل بنیاد شهید استان در پایان، زمان ارسال آثار را از 25 آذر سال‌جاری تا پایان خرداد ماه 93 اعلام کرد.



یادآور می‌شود؛ علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به آدرس تهران، خیابان انقلاب، روبروی دانشگاه تهران، خیابان فخر رازی، نبش روانمهر، پلاک 22، دانشگاه جامع علمی – کاربردی امام خمینی(ره) طبقه همکف، دبیرخانه جشنواره پژوهشی ایثار و شهادت ارسال و برای کسب اطلاع بیشتر با شماره‌های 88309872- 021یا  66978719 -021 تماس حاصل کنند.

captcha