کد خبر: 1361525
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲
با اجرای نمایش«خلیج‌فارس»؛

توطئه نامگذاری جعلی خلیج جنوبی کشور خنثی می‌شود

گروه هنر: «خلیج فارس» نام نمایشی خیابانی به کارگردانی باقر رمضان‌زاده است که عصر امروز در محوطه باز تئاتر شهر اجرا می‌شود؛ نمایشی که با استنادات تاریخی تلاش مذبوحانه کشورهایی را برای تغییر نام این خلیج بی‌نتیجه می‌گذارد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نمایش خیابانی خلیج فارس به نویسندگی حسن سبحانی و به کارگردانی باقر رمضان‌زاده که در اصل منتخب نخستین جشنواره تئاتر خیابانی «خلیج فارس» است و عصر امروز ساعت 15:30 به شکل میهمان در محوطه باز تئاتر شهر به مدت 25 دقیقه اجرا خواهد شد.



باقر رمضان‌زاده، کارگردان این نمایش درباره این نمایش گفت: سالهاست که توطئه‌ای از جانب کشورهای غربی، محرک برخی کشورهای عربی شده تا برخلاف اذعان تاریخ و برپایه مستندات آن، خلیج‌فارس را به عنوان خلیج عربی معرفی کنند پا گرفته است.



وی ادامه داد: من به اتفاق گروهی از فعالان تئاتر خیابانی در شهرستان میناب احساس وظیفه کردیم تا در قالب تولید نمایشی که در آن استدلال بر برخی مستندات تاریخی است پاسخی به این توطئه بدهیم که نتیجه آن نمایش خیابانی «خلیج فارس» شد که سال گذشته منتخب نخستین جشنواره تئاتر خیابانی «خلیج فارس» شد که به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد.



این گزارش حاکی است علاوه بر این نمایش، نمایش خیابانی دیگری به نام «سوغات خلیج فارس» به کارگردانی احمدرضا قربانی امروز در  بخش ویژه تئاتر خیابانی جشنواره «تئاتر فجر» در ندامتگاه اوین اجرا می‌شود که با همین حال و هوا به برخی از سنن و آداب و روسم ایرانی حاشیه نشینان خیلج فارس اشاره دارد.   

captcha