
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، محمد عبدالهی، فرماندار شهرستان چاراویماق، امروز، 1 بهمن ماه در مسجد جامع شهر قره آغاج اظهار کرد: قرآن و شخصیت حضرت محمد(ص) در تمام مذاهب دنیا، محور وحدت بوده و هفته وحدت نیز یادگار پیر فرزانه انقلاب حضرت امام(ره) است.
عبدالهی افزود: اتحاد، رمز پیروزی مسلمانان بر دشمنان بوده و با توجه به شرایط کنونی جهان و توطئه های انجام گرفته علیه مسلمانان، ایجاد وحدت میان مسلمانان به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
وی ادامه داد: امت اسلامی ادامه دهنده راه پیامبر(ص) و بزرگان دین در مسیر وحدت هستند و اجازه نمی دهند آب در آسیاب دشمنان ریخته شود.
فرماندار چاراویماق خاطرنشان کرد: عزت و سربلندی جز با وحدت و همدلی به دست نمی آید و مسلمانان جهان باید با بصیرت و درایت و شعور سیاسی عمیق، توطئه های فرهنگی دشمن را شناسایی کرده و در برابر این توطئه ها به سلاح دین و معرفت مسلح شوند.
عبدالهی افزود: وجود وحدت میان مسلمان زمینه آسیب رسانی دنیای استکبار به امت واحده را به حداقل می رساند.
فرماندار چاراویماق یادآور شد: پیام هفته وحدت این است که در سایه قرآن، سنت و سیره رسول الله (ص) وحدت و یکرنگی خود را حفظ کنیم و صراط مستقیم جمهوری اسلامی را بپیماییم و جز در مقابل خدا و رسولش برای کسی سرخم نکنیم.