کد خبر: 1362152
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۵
با سفر امام جمعه شهرکرد؛

مشکلات فرهنگی دهستان موگویی بررسی می‌شود

گروه اجتماعی: مدیر روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: امام جمعه شهرکرد در راستای بررسی مشکلات فرهنگی موگویی به این دهستان سفر می‌کند.


سجاد محمدی، مدیر روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، از سفر حجت‌الاسلام نکونام، نماینده ولی فقیه در استان به دهستان موگویی از توابع  شهرستان کوهرنگ از فردا، سوم بهمن به مدت چهار روز خبر داد.



وی با اشاره به بازدید امام جمعه شهرکرد از روستاهای سرآقاسید، خویه و صالح کوتاه، خاطرنشان کرد: با توجه به مسدود بودن مسیر دهستان موگویی به دلیل بارش برف با مرکز شهرستان، این سفر از مسیر استان لرستان انجام می‌گیرد.



محمدی آشنایی با مشکلات حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی و فرهنگی مردم این منطقه محروم را مهم‌ترین هدف سفر نماینده ولی فقیه در استان به دهستان موگویی برشمرد.



مدیر روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان گفت: طی این سفر چهار روزه مشکلات اقتصادی، مشکلات مسیر ارتباطی و همچنین چالش‌های فرهنگی این دهستان از نزدیک بررسی می‌شود.



وی از توزیع بیش از 150 بسته سبد کالا شامل محصولات غذایی و بسته فرهنگی میان خانوارهای این دهستان، همزمان با سفر نماینده ولی فقیه در استان به موگویی خبر داد.

captcha