کد خبر: 1362260
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴
شنبه؛

افتتاحیه سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن شکوفه‌ها برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: افتتاحیه سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن در بخش شکوفه‌ها روز شنبه، پنجم بهمن‌ماه با حضور مشاور امور بانوان سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، افتتاحیه سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف و امور خیریه در بخش شکوفه‌ها روز پنجم بهمن‌ماه برگزار می‌شود.



بر همین اساس، این مراسم از ساعت 8:15 صبح روز شنبه، پنجم بهمن ماه در تالار فرهنگ واقع در خیابان حافظ، زیر پل حافظ، جنب ورزشگاه شهید حیدرنیا و با حضور معصومه فرزانه، مشاور امور بانوان سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شود.



این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های حفظ، قرائت تحقیق و قرائت ترتیل قرآن کریم برگزار می‌شود که رقابت بانوان دو روز و آقایان نیز دو روز ادامه خواهد داشت و این مسابقات در روز 9 بهمن‌ماه پایان می‌پذیرد.



همچنین داوری این دوره از مسابقات در بخش بانوان بر عهده، نجات صحاف، رباب اسدی، ناهید سلطانی، شیما چنگی، حوریه عقبایی، مژگان خان‌بابا، اعظم الماسی، محبوبه کاتب، راضیه احمدی، زهرا افخمی و نسرین نافذکلام گذاشته شده است.



همچنین در بخش آقایان نیز محمد‌رضا ابوالقاسمی و محمد‌جواد پناهی در بخش تجوید، رضا محمد‌پور در بخش صوت، رضا عابدین‌زاده و حسین طرقی در بخش حسن حفظ، علی‌اکبر ملک‌شاهی و قاسم رضیعی در بخش لحن، سید‌مهدی سیف و حسین اخوان‌اقدم در بخش وقف و ابتدا و حبیب مهکام رئیس هیئت داوران و امین پویا به عنوان استاد راهنما به امر قضاوت این مسابقات خواهند پرداخت.

captcha