به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سردار سرلشکر پاسدار سیدیحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در مراسم دومین سالگرد شهادت سردار احمد سیافزاده، مسئول طرح و عملیات قرارگاه کربلا در دوران دفاع مقدس که شب گذشته، 3 بهمن در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، گفت: دوران هشت سال دفاع مقدس را انسانهای خردمند پیش میبردند.
وی بیان کرد: آنان گوهرها و جواهرات این جنگ بودند و دلاورمردان ارتشی، بسیجی و سپاهی با خلق حماسهای بزرگ در جنگ، افتخارات زیادی آفریدند. سردار سیافزاده یکی از آن اشخاص بود که اگر بخواهیم این سردار شهید را در یک جمله خلاصه کنیم، باید بگوییم سرداری مؤمن، شجاع، مخلص، خوشاخلاق و خردمند بود.
سیافزاده با قرآن، پیامبر اکرم(ص) و ائمه(ع) انس داشت
وی ادامه داد: این شهید بزرگوار با قرآن، پیامبر اکرم(ص) و ائمه هدی(ع) انس داشت. ترس برایش بیمعنا بود و قوت ایمان داشت و این قوت را از نمازهای زیبایش به ارث برده بود. وی را در کربلای 5، یعنی منطقهای که از شر خمپارهها و گلولههای دشمن در امان نمانده بود، در کمال آرامش دیدم؛ گویی که هیچ اتفاقی نیفتاده است.
مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با تأکید بر اینکه امروز هر کسی که در این کشور زندگی میکند، مدیون فداکاریهای شهدا، 40 هزار آزاده و 300 هزار جانباز است، تصریح کرد: انسانهای ترسو در طول هشت سال دفاع مقدس هیچگاه به جبهه نیامدند و حتی به خارج از کشور نیز فرار کردند، اما فرزندان رشید این مرز و بوم از همه چیز خود گذاشتند و پای آرمانهای خود ایستادند تا حتی یک وجب از این خاک به دست دشمن نیفتد.
وی افزود: کسانی که به جبهه میآمدند، به چند دسته تقسیم میشدند؛ برخی به تدارکات برای نبرد با دشمن میپرداختند و عدهای نیز شجاعانه به خط مقدم میرفتند و با جان و دل از آرمانهای خود دفاع میکردند. شهید سیافزاده جزء این افراد بود که به رغم اینکه مسئول عملیات قرارگاه بود، هر زمان عملیاتی آغاز میشد، کارها را رها میکرد و به خط مقدم میشتافت و در کنار سایر رزمندگان، به دفاع از کشور میپرداخت.
شهید سیافزاده، سرداری مؤمن، شجاع و خردمند بود
سرلشکر صفوی، شهید سیافزاده را سرداری مؤمن، شجاع و خردمند دانست و اظهار کرد: این شهید بزرگوار، تمام دوران دفاع مقدس را در جبهههای جنگ تحمیلی حضور داشت. در عملیات فاو که عراقیها را طی اقدامی استراتژیک فریب دادیم، آنان با بمب شیمیایی به ما حمله کردند؛ در آن حال شهید سیافزاده به رغم وجود شرایط خطرناک، هیچ ترس و واهمهای به خود راه نمیداد؛ چرا که شجاعت در درون وی موج میزد و به خاطر همین شجاعت از طرف فرماندهی معظم کل قوا، حضرت امام خامنهای نشان «فتح» گرفت.
وی ادامه داد: این شهید والامقام بسیار خوشاخلاق بود. هیچگاه عصبانیت را در چهره وی ندیدم؛ وی فرماندهی خردمند بود و باید گفت که همانا یک کشور را افراد خردمند آباد میکنند و در مواقع جنگ، این افراد بودند که همه چیز را به دست گرفته و سرنوشت یک ملت را رقم میزدند، مهمترین دلیل پیروزی ایران در جنگ تحمیلی در مقابل دشمن بعثی تا دندان مسلح، استفاده از فرماندهان جوان و در عین حال خردمند بود.
جوانان ما جواهرهای جنگ بودند
سردار سرلشکر صفوی با تکیه بر فرمایش مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) مبنی بر اینکه «جنگ تحمیلی یک گنج بود»، گفت: به زعم من، جواهرهای این جنگ، جوانان ما بودند؛ همان دلاورمردانی که این حماسه بزرگ را برای همیشه در تاریخ اسلام ثبت کردند. هر فردی که در ایران زندگی میکند، شغل و مسئولیت دارد و در آسایش کامل، امور خود را به پیش میبرد، مدیون خون این جوانان است؛ ملت ما نیز باید قدر این نعمت الهی را بداند.