به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در روز هفتم تیرماه سال 1360 بر اثر بمبگذاری منافقی در حزب جمهوری اسلامی، آیتالله دکتر سیدمحمدحسین بهشتی و 72 تن از یاران با وفای انقلاب اسلامی که بین آنها اولین نماینده شهرستان شوش در مجلس شورای اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدکاظم دانش حضور داشت، همگی به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
پس از آن، رزمندگان شوش به یاد و نام این مبارز انقلابی گردان شهید دانش را تشکیل دادند که در اکثر عملیات حضوری چشمگیر داشت تا اینکه در روز 17 بهمنماه سال 1361 عملیات والفجر مقدماتی در محور شوش به مرحله اجرا درآمد و بسیجیان گردان شهید دانش به عنوان خطشکن پیشاپیش رزمندگان اسلام پیشروی کردند و عدهای از آنها به درجه شهادت رسیدند و جمعی از آنها به اسارت دشمن بعثی درآمدند و مابقی نیز زخمی شده که به درمانگاههای صحرایی و تنها بیمارستان شوش منتقل شدند.
بعد از آن، بازماندگان این گردان و آزادگانی که پس از بازگشت به جمع آنها افزوده شده بودند هر ساله در یکی از تاریخهای 7 تیر، سالروز شهادت سیدمحمدکاظم دانش، 17 بهمن، سالروز عملیات والفجر مقدماتی و یا 2 فروردین، سالروز عملیات غرورآفرین فتحالمبین، دور هم جمع میشدند و گردهمایی گردان شهید دانش را تشکیل میدادند تا هم یاد و خاطره دوران هشت سال دفاع مقدس را زنده نگهدارند و هم نسلهای بعدی را با رشادتها و غیورمردیهای شهدای گردان شهید دانش آشنا کنند. اما چند سالی است که این گردهمایی به آن شور و حال همیشگی برگزار نمیشود.
شهرستان شوش در مجموع طی هشت سال دفاع مقدس 13 سردار و 600 شهید را تقدیم به اسلام و انقلاب اسلامی کرده که در بین این ششصد شهید، یک خبرنگار به نام شهید فریدون سگوند، یک کارگردان تئاتر به نام شهید علی آلیگرد و دو بازیگر تئاتر به نام شهید حشمت صالحی، شهید مرتضی معتمد سگوندی وجود دارد.
درست است که شوش در هشت سال دفاع مقدس به نام شهر شهیدان گمنام سر زبانها افتاده است ولی امیدوارم که دستاندرکاران هیئت رزمندگان شوش و پیشکسوتان گردان شهید دانش این گردهمایی و این گردان را به فراموشی نسپارند.