به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، بیش از 120 بازی مورد حمایت بنیاد ملی بازیهای رایانهای قرار گرفته و مابقی تولیدات نیز با توجه به نوع طرح و درخواست شرکتهای متقاضی از حمایتهای مجموعه یاد شده بهرهمند شدند.
بازیهای بزرگ «گرشاسب»، «طلای سیاه»، «سیاوش»، «میرمهنا»، «عصر پهلوانان»، «نبرد آلواتان»، «شکست حصر آبادان»، « شبگرد»، «فریاد آزادی»، « شبان» و«ارتش فرازمینی» از آثار مورد حمایت این بنیاد به شمار میرود.
«سیاره خاموش»، «کایلو»، «شمشیر نادر»، «هنر سرعت»، «داستان جنگل»، «نبرد خیبر»، «گاندو»، «دزده و مرغ فلفلی»، «سیاره میترا»، «تندیس مرگ»، «قلب سیمرغ»، «آدمنماها»، «آسمان دژ»، «شتاب در شهر» و «خارج از سرزمین» از بازیهای تولیدی مورد حمایت بنیاد است.
«خانم طلا»، «یه مرغ شیطون بلا»، «چریک»، «ملینا»، «کارآگاه علوی»، «نقابداران»، «خاک»، «شکار شیطان»، «سرگذشت اویار»، «دروازههای پارس»، «فراسفر»، «سرزمین دایناسورها»، «نبردآرش»، «سی نپ»، «جای خالی»، «تسخیر»، «بیداری»، «سرعتشکنان»، «مربی ورزشی»، «برخورد»، «سرزمین گمشده»، «مقاومت خرمشهر» و «ابوموسی» از عناوینی بوده که در حوزه ساخت در محور حمایت بنیاد بازیهای رایانهای قرار دارد.
همچنین 10 ها طرح و ایده تولید در انستیتو ملی بازیسازی و مرکز رشد با حمایت این بنیاد در حوزه طراحی و ساخت قرار دارد. بسیاری از این طرحها در مسابقات دانشجویی و جامهای مختلف کشوری حضور داشته و توفیقهای بسیاری برای گروه سازنده آن به همراه داشته است.
بازیهای ایرانی «شبگرد» و«ارتش فرازمینی» در سال 2013 به عنوان برترین بازیهای مستقل جهان به انتخاب کاربران، معرفی شدند. بازی ایرانی «آسمان دژ2» نیز در سال میلادی گذشته به عنوان بهترین بازی آنلاین مستقل جهان در مسابقات بینالمللی آلمان کسب کرد.
همچنین بسیاری از طرحهای بازیهای موبایل، بازینامهها با موضوعهای «تاریخی»، « دفاع مقدس»، «سبک زندگی»، «حادثهای»، «مبارزه با صهیونیست»، «ورزش و سرگرمی» با حمایت این بنیاد در مرحله آمادهسازی جهت تولید قرار دارد. 10 ها بازی نیز در مرکز رشد و انستیتو ملی بازیسازی این بنیاد در فرآیند ساخت قرار دارد.
بازیهای یاد شده (بیش از 80 درصد تولید و عرضه بازیهای ایرانی را شامل میشود) در گونههای مختلف ساخته شده و با توجه به زمان اندک شکلگیری صنعت گیم در کشور در مقایسه با کشورهای دارای سرمایه و صاحب این صنعت در جهان در مسیر پیشرفت مناسبی قرار دارد. به عقیده بسیاری از صاحبنظران تداوم توفیقهای کسب شده به اختصاص بودجه مناسب، سرمایهگذاری اساسی و حمایت از جریان تولید گیم بستگی دارد.