کد خبر: 1366645
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۴

یادواره سرداران و 835 شهید بجنورد برگزار می‌شود

گروه سیاسی: فرمانده ناحیه بسیج سپاه بجنورد از برگزاری یادواره امیران، سرداران و 835 شهید بجنورد خبر داد.


محمدرضا شجاع، فرمانده ناحیه بسیج سپاه بجنورد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی  قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، بیان کرد: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، در سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، یادواره شهدای بجنورد برگزار می‌شود.



وی نشر فرهنگ ایثار، شهادت، شهامت و مقاومت را از اهداف اصلی برگزاری یادواره شهدا ذکر و خاطرنشان کرد: شهدا سرمایه‌های ملت بزرگ ایران هستند. وظیفه داریم تا با تأسی از سیره و منش شهدای گرانقدر نسل‌های آینده انقلاب را در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن بیمه کنیم.



فرمانده ناحیه بسیج سپاه بجنورد عنوان کرد: برای رسیدن به آرمان‌ها و حفظ ارزش‌ها، ایجاد تمدن نوین اسلامی و سبک زندگی اسلامی راهی جز طی کردن راه شهدا نیست زیرا شهدا، الگوهای اخلاقی و رفتاری برای ما هستند که تمام تلاش خود را برای جهاد در راه خدا به‌کار گرفته‌اند.



شجاع بیان کرد: در این یادواره تلاش شده است تا با جمع‌آوری آثار، مستندات، خاطرات و تصاویر شهدا جهت بهره‌برداری برای نسل‌های آینده در قالب لوح فشرده و کتاب به‌منظور استفاده برای مجموعه‌های هنری و ساخت فیلم، سریال و نمایش‌نامه و سایر آثار ارزشمند در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.



وی هدف از برگزاری این یادواره را ترویج فرهنگ والای ایثار، شهادت و از خودگذشتگی و همچنین معرفی الگوها و اسوه‌های حسنه و گسترش فرهنگ دینی میان آحاد مردم جامعه دانست.



شجاع گفت: زمان برگزاری این یادواره پنجشنبه، 17 بهمن سال جاری همزمان با ایام‌الله دهه فجر در مصلی امام خمینی(ره) شهرستان بجنورد است.

captcha