کد خبر: 1366906
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰
امام جمعه موقت بیرجند اظهار کرد:

ژنو 2؛ نمودی از قابل اعتماد نبودن آمریکا و وعده‌هایش

گروه سیاسی: همان‌طور که مقام معظم رهبری بیان کردند آمریکا و غرب هیچ‌گاه قابل اعتماد نیستند و نخواهند بود و این در حالی است که آنها در مذاکرات اخیر بی‌اعتماد بودنشان را نشان دادند.


حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین نوفرستی، امام جمعه موقت شهرستان بیرجند در گفت‌و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، عدم حضور ایران در مذاکرات ژنو 2 را ترس غربی‌ها و آمریکا دانست و گفت: همان‌طور که مقام معظم رهبری بیان کردند آمریکا و غرب هیچ‌گاه قابل اعتماد نیستند و نخواهند بود و این در حالی است که آنها در مذاکرات اخیر بی‌اعتماد بودنشان را نشان دادند.



وی با بیان اینکه سیاست‌های دولت ایران دارای اصول و بنیادهای مهمی است، ادامه داد: عدم حضور ایران در مذاکرات ژنو 2 نتیجه‌ای برای این نشست در پی ندارد.



امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به اینکه مهم‌ترین راه‌حل برون رفت سوریه از مشکلات تصمیم گیری خود مردم برای سرنوشت کشورشان است، افزود برای تعیین سرنوشت سوریه و حل مشکلات آن کشور تنها مردم می‌توانند تصمیم بگیرند نه کشورهای دیگری چون آمریکا، چراکه آنها به‌دنبال منافع سوریه نیستند بلکه به دنبال منافع خود هستند.



حجت‌الاسلام نوفرستی با بیان اینکه ایران برای پشتیبانی از نهضت‌هایی که در جهت منافع مسلمانان و اسلام باشد حمایت می‌کند، افزود: فشارهایی که کشور آمریکا و غرب بر سازمان ملل وارد کردند باعث شد که دبیر سازمان ملل دعوت از وزیر امور خارجه کشور ما را پس بگیرد.



وی با بیان اینکه دلیل فشار آمریکا بر دبیرکل سازمان ملل موضع‌گیری قاطع وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران است، خاطرنشان کرد: وزیر امور خارجه ما به‌خوبی موضع ایران را اعلام کرد که جمهوری اسلامی بدون هیچ‌گونه قید و شرطی در این مذاکرات شرکت می‌کند.

captcha