کد خبر: 1367024
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷

محافل انس با قرآن در شهرستان چرام برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی چرام گفت: محافل ‌انس با قرآن، مسابقات فرهنگی و قرآنی، اهدا جایزه به حافظان قرآن از جمله برنامه‌های کمیته قرآنی این شهرستان در دهه فجر است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه ‌و بویراحمد، حجت‌الاسلام عبدالله نعمتی‌پور، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی چرام امروز، 7 بهمن در نشست کمیته دهه فجر، گفت: امروز، روح قرآنی حاکم بر کشور و جاذبه قرآن کریم، جوانان و نوجوانان را مجذوب محافل قرآنی کرده است.



وی اظهار کرد: ایران اسلامی متکی به معارف قرآن است و نظام اسلامی در تلاش است که معارف قرآنی در سطح عموم مردم گسترش یابد، زیرا در این صورت ایران اسلامی شکست‌ناپذیر است.



رئیس سازمان تبلیغات اسلامی چرام ابراز کرد: برنامه‌های متنوع قرآنی نباید فقط در ایام مبارکه دهه فجر انقلاب اسلامی صورت بگیرد، بلکه ادارات و نهادهای فرهنگی باید همواره در طول سال، ترویج معارف نورانی قرآن را در دستور کار خود قرار دهند.



حجت‌الاسلام نعمتی‌پورعنوان کرد: محافل نورانی انس با قرآنی، مسابقات فرهنگی و قرآنی، اهدا جایزه به تمام حافظان قرآنی از جز یک تا جز30 قرآن کریم از جمله برنامه‌های کمیته قرآنی در دهه فجر این شهرستان است.



وی خاطرنشان کرد: همه ما از سطح مسئولیت وظیفه سنگینی در جهت حفظ  دستاوردهای بزرگ جمهوری اسلامی ایران که با جانفشانی مردم شهید‌پرور به‌دست آمده است داریم و باید مراسمات دهه فجر و سالگرد پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی باشکوه برگزار شود.



رئیس سازمان تبلیغات اسلامی چرام در ادامه با اشاره به حضور خودجوش و مردمی شهرستان چرام، فرهنگی و دینی بودن انقلاب اسلامی را یادآور شد و خواستار غالب شدن برنامه‌های فرهنگی - دینی در گرامی‌داشت انقلاب شد.

captcha