کد خبر: 1367189
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰
با همکاری مؤسسه بشری وحی؛

جشنواره قرآنی در دارآباد برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جشنواره قرآنی شمسه 10 بهمن‌ماه جاری به‌همت مؤسسه بشرای وحی در سرای محله دارآباد برگزار می‌شود.


مهری هاشمی، رئیس مؤسسه قرآنی بشرای وحی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر گفت: جشنواره قرآنی شمسه با حضور بیش‌از 100 نفر ساعت 11 تا 15 روز پنجشنبه 10 بهمن‌ماه جاری توسط مؤسسه بشرای وحی و همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی شمیرانات برگزار می‌شود.



وی در ادامه بیان کرد: برای اجرایی شدن این جشنواره قرآنی از داوران قرآن اعزامی شهرداری تهران استفاده می‌شود؛ جوایز این دور از مسابقات از سوی شهرداری اهداء خواهد شد.



هاشمی افزود: قرآن‌آموزان مؤسسه بشرای وحی در قالب رشته قرائت قرآن کریم این جشنواره به رقابت با یکدیگر می‌پردازند؛ این مسابقات قرآن در سالن آمفی تائتر سرای محله دارآباد برگزار می‌شود.



مسئول غرفه مؤسسه بشرای وحی در ادامه به برگزاری آزمون طرح آموزش «مبلغات» اشاره و بیان کرد: این طرح با هدف ارتقای سطح دینی، علمی و افزایش مهارت و توانمندی مبلغان توسط مؤسسه بشرای وحی اجرایی شده است که مقرر شده است تا 10 بهمن‌ماه جاری ساعت 10 تا 11 به رقابت با دیگر شرکت‌کنندگان بپردازند.



وی در پایان خاطرنشان کرد: پس از اعلام نتایج به نفرات ممتاز از سوی مؤسسه بشرای وحی گواهینامه گذراندن دوره اعطاء خواهد شد؛ علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی این مرکز قرآنی واقع در شهر تهران، بزرگراه ارتش، بلوار اوشان، خیابان شهید هاشمی، پارک ساحلی دارآباد، ساختمان دارالقرآن کریم مراجعه کنند.

captcha