به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام حسنزاده، مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع)، کاشان گفت: رهپویان علوی این مدرسه که همگی از بانوان و از اقصینقاط کشورهستند، دوره اصلی حفظ خود را از شنبه 10 مردادماه آغاز و در 4 شهریورماه حافظ کل نامههای نهجالبلاغه شدند که حفظ خطبههای نهجالبلاغه را نیز از شنبه 16 شهریورماه آغاز و در روز دوشنبه 30 دیماه به پایان رساندند و هماکنون مشغول به حفظ حکمتهای نهجالبلاغه شدهاند.
وی در خصوص جزئیات برنامه روزانه این مدرسه تصریح کرد: رهپویان علوی هر روز در نوبت صبح، 6 ساعت آموزشی در کلاس حضور دارند که این کلاسها شامل تحویل صفحات جدید، مرور 10 درس قبل از صفحات جدید و دوره اجزای گذشته است که همراه با ترجمه و تفسیر است و در بعد از ظهر هر روز استماع صفحات جدید، حفظ و مباحثه را دارند که علاوه بر برنامه روزانه، در طول هفته در کلاسهای اخلاق، امام شناسی و فصاحت نیز شرکت میکنند.
حجتالاسلام حسنزاده در خصوص تشکیل مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله نهجالبلاغه در کاشان گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و تأکیدات ایشان در خصوص کتاب نهجالبلاغه که «امروز بیشترازهمیشه، ملت و جامعه اسلامی ما به نهجالبلاغه نیازمند است» و به دنبال ابراز علاقه از سوی حافظان قرآن و علاقهمندان آشنایی به معارف اهل بیت(ع) به ویژه حضرت علی(ع) از سراسر کشور، مؤسسه امیرالمومنین(ع) کاشان، اولین مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله نهجالبلاغه کشور را در کاشان که به «شهر نهجالبلاغه» معروف شده راهاندازی کرده است.
حسنزاده در پایان گفت: انشاءالله امیدواریم مؤسسه ما تحولی شگرف در عرصه ترویج نهجالبلاغه در کشور باشد.
یادآور میشود، حکمتها سومین بخش از نهجالبلاغه است که شامل 480 جمله کوتاه و بلند حکمتآمیز است که به کلمات قصار نیز معروف است. این بخش با کلماتی اندک ولی با محتوایی بسیار عمیق همچون شگفتیهای روح آدمی، روش برخورد با خویشاوندان، روش یاری کردن مردم و ... زیبایی خاصی به نهجالبلاغه داده است که طولانیترین آن حکمت 147 با موضوعاتی چون اقسام مردم، ارزش دانشمندان و... و کوتاهترین آن حکمت187 با موضوع ضرورت یاد قیامت است.