کد خبر: 1367284
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۷
حجت‌الاسلام محمدی تاکید کرد:

تلاوت آیات، نقطه‌ آغازین هر فعالیت قرآنی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم اختتامیه مسابقات قرآن بخش شکوفه‌ها که امشب برگزار شد، عنوان کرد: برای کسانی که می‌خواهند در قرآن تدبر کنند، تلاوت آیات، نخستین قدم برای آغاز هر فعالیت قرآنی است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم اختتامیه مسابقات قرآن شکوفه‌ها ویژه دختران امشب دوشنبه، 7 بهمن‌ماه در تالار فرهنگ تهران با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین علی محمدی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، ولی یار احمدی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و حجت‌الاسلام و المسلمین الهی‌زاده مشاور قرآنی رئیس این سازمان برگزار شد.



حجت‌الاسلام محمدی در ابتدای سخنان خود اظهار کرد: ریشه تمام فعالیت‌های قرآنی در قرائت قرآن کریم است و تمامی حافظان، قاریان، مفسران و فعالان قرآنی برای آغاز فعالیت خود لزوما باید مصحف شریف را تلاوت کنند؛ کسانی که می‌خواهند در قرآن تدبر کنند باز هم نقطه آغازین کار آنها خواندن آیات قرآن است.



وی ادامه داد: تلاوت قرآن آدابی دارد که می‌توان آن را به دو بخش آداب ظاهری و آداب باطنی تقسیم کرد، مهمترین عامل در آداب باطنی قرآن پناه بردن به خداوند متعال است. قرآن کریم نور است و شیطان هنگام تلاوت قرآن نمی‌خواهد که ما از این نور بهره‌ مند شویم از این جهت در ابتدای تلاوت ما باید از شر شیطان به خداوند متعال پناه ببریم. مسئله دوم در آداب تلاوت قرآن کریم گوش دادن به پیام آیات است.



حجت‌الاسلام محمدی توضیح داد: وقتی که قرآن خوانده می‌شود ما باید به دقت به پیام آیات توجه کنیم و حتی صدای خوب قاری قرآن نباید باعث غفلت ما از پیام آیات شود. نظم و سکوت عوامل دیگری هستند که باید هنگام تلاوت از جانب شنوندگان رعایت شود.



نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه خاطرنشان کرد: همان گونه که هنگام پخش سرود ملی افراد بلند می‌شوند و سکوت می‌کنند هنگام پخش تلاوت قرآن نیز باید آداب ظاهری حفظ شود.



وی گفت: ارتباط ما با قرآن باید دائمی باشد و مشغله کاری نباید مانع تلاوت آیات شود حضرت امام خمینی(ره) پنج بار در روز قرآن تلاوت می‌کردند و مقام معظم رهبری نیز سفارش بسیار زیاد بر تلاوت قرآن از روی مصحف دارند.



حجت‌الاسلام محمدی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در دیدا‌رهای خود بر این مسئله تاکید دارند که ارتباط با قرآن باید ارتباطی مستمر باشد نه اینکه فرد بخاطر مشغله کاری بعضی از زمان‌ها قرآن تلاوت نکند.



در انتهای این مراسم از نفرات اول تا پنجم رشته قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل و حفظ 20 جزء با اهدای لوح یادبود و جوایز نقدی تجلیل به عمل آمد.

captcha