کد خبر: 1367298
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۲۴
آیت الله هریسی تأکید کرد:

تأمل حوزه‌های علمیه بر روی آیات و روایات بهداشتی و تعامل با طب جدید

گروه سلامت: عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وجود آیات و روایات فراوان در مسائل بهداشتی و پزشکی، گفت: هم اکنون منابع کافی در این زمینه در دسترس حوزه‌های علمیه قرار دارد که باید بیشتر بر روی این مسائل تحقیق و آن‌ها را در معرض عموم و در اختیار دانشجویان، دانشگاه‌ها و طب جدید قرار بدهند.


آیت الله هاشم‌زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به پیشرفت چشم گیر وحدت حوزه و دانشگاه نسبت به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، عنوان کرد: بحمدالله ارتباط این دو مجموعه با هم بهتر شده و دانشجویانی هستند که وارد سیستم حوزوی شده و در حال تعلیم دروس حوزوی هستند و در مقابل علما نیز وارد سیستم دانشگاهی شده و در حال تدریس هستند.



آیت الله هریسی ادامه داد: اما نسبت به آنچه که باید باشد و می‌توانست باشد خیلی فاصله داریم و به بسیاری از آرمان‌ها، آروزها و توصیه‌های که امام خمینی(ره) داشته‌اند دست پیدا نکرده‌ایم، آرمانی که براساس آن پیش بینی شده بود تا: حوزه یک دانشگاه و دانشگاه یک حوزه، طلبه یک دانشجو و دانشجو یک طلبه و افکار و اندیشه‌ها به هم نزدیک باشند نه در برابر هم، که متاسفانه این گونه نبوده است.



عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: بعضا در برخی از مسائل نیز موضوعاتی پیش می‌آید که حوزه یک فکری می‌کند ــ البته نه تمامی حوزه ــ و دانشگاه هم یک نوع فکر دیگر ــ البته آن هم نه تمامی دانشگاه ــ ولی به هر حال تفاوت‌ها وجود دارد و نباید این مسائل وجود داشته باشد.



آیت الله هریسی اضافه کرد: برخی از این مسائل سوء تفاهماتی‌ست که به دلیل دوری حاصل شده است و برخی از آن نیز گناه ماست یعنی حوزه باید دانشگاه و دانشجو را دریابد، قدم اول را محکم  بردارد و با سعه صدر وارد میدان شود. البته دانشگاه، دانشجو و اساتید نیز بی تاثیر نیستند ولی به هر حال خیلی کارها مانده که باید انحام بدهیم و انجام نشده و در این بخش کمتر به آن‌ها پرداخته شده است.



این عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به وجود آیات و روایات فراوان در حوزه‌های مرتبط با مسائل بهداشتی و پزشکی، عنوان کرد: هم اکنون منابع کافی در این زمینه در دسترس حوزه‌های علمیه قرار دارد و طلاب ارتباط بیشتر با کتب طبی علما و ابن سیناها دارند که باید بیشتر بر روی این مسائل تحقیق کنند و آن‌ها را در معرض عموم و در اختیار دانشجویان، دانشگاه‌ها و طب جدید قرار بدهند.



بخش اول مصاحبه را اینجا بخوانید: طرفداران طب سنتی و جدید به مقابله نپردازند

captcha