کد خبر: 1367500
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳

آغاز دوره‌های روان‌خوانی قرآن در زاهدان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر روابط عمومی مؤسسه قرآنی ثقلین زاهدان گفت: دوره‌های آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن از امروز، 8 بهمن در این مؤسسه قرآنی آغاز شد.


کبری لشکری، مدیر روابط عمومی مؤسسه قرآنی ثقلین زاهدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: دوره‌های آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم از امروز سه‌شنبه، 8 بهمن در این مؤسسه قرآنی آغاز شد.



وی اظهار کرد: این دوره‌ها ویژه خردسالان اعم از دختر و پسر است که بالغ بر 60 قرآن‌آموز در آن شرکت می‌کنند و از اساتید مجرب در زمینه آموزش علوم قرآنی جهت تدریس دعوت به‌عمل آمده است.



مدیر روابط عمومی مؤسسه قرآنی ثقلین زاهدان تصریح کرد: این دوره‌ها به مدت دو ماه به‌طول می‌انجامد و در پایان پس از برگزاری آزمون نهایی به پذیرفته‌شدگان گواهینامه معتبر اعطا می‌شود.

captcha