کد خبر: 1367537
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۸

همایش «ورزش در سایه قرآن و عترت» در ارومیه برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش ورزش در سایه قرآن و عترت با هدف توسعه مضامین و مفاهیم قرآنی و فرهنگ‌سازی دینی در ارومیه برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، همایش «ورزش در سایه قرآن و عترت» با هدف توسعه مضامین و مفاهیم قرآنی، فرهنگ‌سازی دینی و اشاعه معارف علوی با استناد به سیره امیرالمؤمنین(ع) در نهج‌البلاغه شامگاه دیروز، 7 بهمن در ارومیه برگزار شد.



این برنامه با حضور مسئولان و متولیان قرآنی استان و از سوی مرکز ترویج و توسعه قرآن و نهج‌البلاغه کشور در باشگاه فرهنگی ورزشی تختی ارومیه همگام با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا برگزار شد.



حجت‌الاسلام سیدمحمد فخری، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در این همایش با اشاره به ضرورت ایجاد زمینه‌های لازم برای عملی ساختن مفاهیم قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی، مهم‌ترین عامل سعادت و رستگاری انسان امروز را توسل به آیات الهی دانست.



وی قرآن و اهل بیت(ع) را دو سرمایه گرانقدر به یادگار مانده از نبی مکرم اسلام(ص) به‌عنوان امانت‌های الهی در نزد مسلمانان ذکر کرد و گفت: انس با قرآن، انسان را از بسیاری از ناهنجاری‌های اخلاقی و اجتماعی دور کرده و بشر را به سمت زندگی بهتر و شایسته‌تر هدایت می‌کند.



یادآور می‌شود، تلاوت آیات کلام وحی توسط ورزشکاران باستانی، اجرای حرکت ورزش پهلوانی و باستانی و اقامه نماز جماعت مغرب وعشا از برنامه‌های اجرایی در این همایش بود.

captcha