کد خبر: 1367776
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۲
به‌مناسبت دهه فجر؛

4 یادواره شهدا در شاهرود برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: فرمانده حوزه مقاومت بسیج مساجد و محلات خاتم‌الانبیا(ص) شاهرود گفت:‌ در ایام‌الله دهه مبارک فجر چهار یادواره شهدا در سطح پایگاه‌های مقاومت حوزه بسیج خاتم الانبیا شاهرود برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، به نقل از روابط عمومی سپاه شاهرود روح‌الله اشرفی، فرمانده حوزه مقاومت بسیج مساجد و محلات خاتم الانبیا(ص) شاهرود 8 بهمن اظهار کرد: در گرامیداشت دهه مبارک فجر و تجلیل از حماسه آفرینی‌های ملت ایران و شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی چهار یادواره شهدا به همت پایگاه‌های مقاومت بسیج برگزار می‌شود.



وی با بیان اینکه در یازدهم بهمن ماه یادواره شهدای شهرک البرز به همت پایگاه شهید آوینی در مسجد الهادی این شهرک برگزار می‌شود یادآور شد:  یادواره شهدا انقلاب اسلامی به همت پایگاه امام جواد(ع) در چهاردهم بهمن ماه در مسجد حضرت جواد(ع) برپا می‌شود.



اشرفی تصریح کرد: سومین یادواره به همت پایگاه امام موسی کاظم(ع) و در گرامیداشت سرداران شهید دفاع مقدس در مسجد و حسینیه مدرسه قلعه در هفدهم بهمن ما برپا می‌شود.



وی با اشاره به برگزاری یادواره شهدا عملیات غرور آفرین والفجر 8 متذکر شذ: یادواره 123 شهید عملیات وافجر 8 نیز به همت پایگاه امام خامنه‌ای(مدظله) در 22 بهمن ماه در مسجد غربای شاهرود برگزار می‌شود.



فرمانده حوزه مقاومت بسیج خاتم الانبیا با بیان اینکه این یادواره‌ها همزمان با نماز مغرب و عشا آغاز می‌شود خاطرنشان کرد: تلاش شده است در این یادواره‌ها بیشتر به فرهنگ جهاد و شهادت و روایتگری شاهدان حماسه و آثار توجه شود تا نسل جوان با حماسه‌آفرینی‌ها جوانان این ملت در دوران دفاع مقدس و انقلاب بیشتر آشنا شوند.



اشرفی با اشاره به برنامه‌های دیگر این حوزه در دهه مبارک فجر گفت: برگزاری برنامه‌های متنوع و مختلفی به همت پایگاه‌های بسیج در این دهه در نظر گرفته شده تا بتواند نسل‌های جدید را با انقلاب اسلامی و اهداف و دستاوردهای آن در قالب نمایشگاه، نشست‌های سیاسی و دیدار با خانواده شهدا و مسابقات فرهنگی ـ هنری آشناتر کند.



وی با دعوت از عموم مردم برای حضور در جشن‌های پیروزی انقلاب و یادواره‌های شهدا ابراز کرد: وظیفه ماست که در جهت تبیین و تشریح انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن قدم برداریم و برگزاری این برنامه‌ها در این جهت است و امیدواریم مردم و به ویژه جوانان در آن حضور فعال داشته باشند.

captcha