کد خبر: 1367896
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸
توسط کمیته مساجد ستاد دهه فجر؛

ستادهای مردمی با محوریت ائمه جماعت در مساجد لرستان تشکیل شد

گروه اجتماعی: جهت افزایش مشارکت مردم و برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های دهه فجر، ستادهای مردمی با محوریت ائمه جماعت مساجد، هیئت امنا، معتمدین و خواهران در مساجد لرستان تشکیل شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی، رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر لرستان و مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد لرستان امروز، نهم بهمن گفت: مسجدمحور شدن امور گامی مؤثر جهت افزایش مشارکت مردم در مراسم گرامیداشت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه امسال در مساجد سطح استان برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری و جشن انقلاب برگزار می‌شود، افزود: این برنامه با رویکرد جلب مشارکت گسترده مردم در مراسم گرمیداشت دهه فجر انقلاب برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی با بیان اینکه در کمیته مساجد ستاد دهه فجر استان برنامه‌های ویژه‌ای در جهت گرامیداشت دهه مبارک فجر برای جوانان، نوجوانان و اقشار مختلف در مساجد برنامه‌ریزی شده است، افزود: تلاش برای جذب مردم به مساجد و رونق برنامه‌های مسجد از مهم‌ترین اهداف این برنامه‌هاست.

وی تصریح کرد: در طول دهه فجر انقلاب در قالب برنامه‌های مختلف جهت انتقال ارزش‌های انقلاب به نسل جوان و نوجوانان و آشنا کردن آنان با اهداف انقلاب و آرمان‌های امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی اقدام می‌شود.



حجت‌الاسلام موسوی اضافه کرد: جهت افزایش مشارکت مردم و برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، ستادهای مردمی با محوریت ائمه جماعت مساجد، هیئت امنا معتمدین و خواهران در مساجد استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: برگزاری یادواره شهدای انقلاب در مساجد، برپایی جشن‌های مردمی، تشکیل محافل قرآنی، جلسات تلاوت و ختم قرآن کریم در مساجد که ثواب قرائت آن را به روح پرفتوح امام(ره) و شهدای انقلاب اسلامی هدیه می‌شود و جلسات تفسیر سوره فجر در دهه فجر از دیگر برنامه‌های کمیته مساجد ستاد دهه فجر استان است.

حجت‌الاسلام موسوی ادامه داد: آغاز راهیمایی از مساجد، برگزاری برنامه‌های فرهنگی مختلف در مساجد واقع در مسیرهای راهپیمایی، برپایی غرفه‌های فرهنگی و دینی را در مسیر راهپیمایی، اقامه نماز جماعت بعد از راهپیمایی در مساجد در صورت پایان راهپیمایی 22 بهمن در وقت نماز از جمله برنامه‌های کمیته مساجد ستاد دهه فجر لرستان در روز راهپیمایی 22  بهمن است.

رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر لرستان بیان کرد: برگزاری نشست‌های تخصصی، بصیرتی و روشنگری با موضوعات نقش مساجد در بیداری اسلامی و تحولات جهانی و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا به خصوص شهدای انقلاب اسلامی از دیگر برنامه‌های کمیته مساجد به‌مناسبت گرامیداشت دهه فجر انقلاب است.

captcha