کد خبر: 1368008
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۰

آغاز اولین دوره تخصصی تربیت مدرس ترجمه و مفاهیم قرآن در لرستان

گزوه فعالیت‌های قرآنی: اولین دوره تخصصی تربیت مدرس ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در محل اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان امروز، 8 بهمن آغاز شد و تا 13 بهمن ادامه دارد.


حجت‌الاسلام سعید مهدوی، مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان لرستان  در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: سال گذشته آموزش تربیت مدرس روخوانی و روان‌خوانی برگزار شد و امسال دوره تکمیلی آن در قالب تربیت تخصصی مدرس ترجمه و مفاهیم قرآن برگزار می‌شود.



وی ادامه داد: در این دوره که به مدت 6 روز و در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود، از بهترین اساتید قرآنی کشور جهت آموزش‌های لازم به فراگیران دعوت به عمل آمده است.



حجت‌الاسلام مهدوی اضافه کرد: تعداد25 نفر از اساتید ترجمه و مفاهیم استان که در آزمون‌های ورودی پذیرفته شده‌اند در این دوره تحت آموزش تخصصی قرار می‌گیرند، سپس قبول شدگان نهایی این دوره به عنوان مدرسین دوره‌های تربیت معلم ترجمه و مفاهیم قرآن کریم با کانون قرآن و عترت استان همکاری خواهند کرد.



مدیرکل اداره کل تبلیغات اسلامی استان لرستان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری اولین دوره تخصصی تربیت مدرس ترجمه و و مفاهیم قرآن کریم، ارتقاء جامعه قرآنی استان، کادرسازی قرآنی و تربیت اساتید متخصص در فنون مختلف قرآنی است.



حجت‌الاسلام سعید مهدوی خاطرنشان کرد: امید است برگزاری این قبیل دوره‌های آموزشی گام مهمی در جهت خودکفایی استان در زمینه فعالیت‌های قرآنی بوده و مطالبات بسیاری از فعالان قرآنی مبنی بر«کمبود داور و مربی متخصص قرآنی در استان لرستان» را محقق سازد.

captcha