محمدحسین سبزعلی، پیشکسوت قرآنی کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه در زمان قبل از انقلاب جلسات قرائت قرآن و جلسات مذهبی اعم از وعظ و سخنرانی و مداحی نقش بهسزایی در پیشبرد اهداف انقلاب و به ثمر نشاندن آن داشت، گفت: در این بین نقش جلسات قرآنی مانند جلسات استاد مولایی و امثال آن در ترغیب جوانان و بزرگترها و بیدار شدن آنها برای مبارزه با طاغوت بسیار اثرگذار بود.
بیدارگری، کارکرد اصلی جلسات قرآنی ایام انقلاب
وی در ادامه با بیان اینکه کارکرد اصلی جلسات قرآنی در ایام انقلاب بیدارگری مردم بود، افزود: برگزار کنندگان جلسات دینی و مذهبی و نیز جلسات قرآنی علاوه بر ارائه آموزشهای مورد نظر وظیفه برملا کردن ماهیت اصلی رژیم طاغوت را نیز بر عهده داشتند و این وظیفه را به خوبی انجام دادند.
این استاد علم قرائت قرآن با ذکر خاطرهای از ایام انقلاب اسلامی و اینکه آخرین روزهای عمر رژیم طاغوت مصادف با دوران سربازی وی بوده است، افزود: حدود دو هفته به پیروزی انقلاب اسلامی مانده بود که حضرت امام خمینی(ره) در فرمانی به همه سربازان، از آنها خواستند که از پادگانها فرار کنند و من هم با یک ماشین لندرور که تحویل گرفته بودم، از پادگان فرار کردم.
این پیشکسوت قرآنی تصریح کرد: در آن روزها که لحظات پایانی عمر طاغوت بود و درگیریهای خیابانی هر لحظه شدیدتر میشد، با همان ماشینی که از پادگان آورده بودم، مجروحان و زخمیهای بسیار زیادی را که در درگیریهای خیابانی آسیب دیده بودند را به بیمارستان و نقاط امن رساندم، پس از اینکه انقلاب پیروز و فضا اندکی آرام شد، ماشین را تحویل دادم و باقیمانده دوران سربازیام را که شش ماه بود، بخشیدند.
قاریان و حافظان قرآن سرمایههای ملی هستند
این قاری بینالمللی با تأکید بر اینکه قاریان و حافظان قرآن کریم سرمایههای ملی هستند، خاطرنشان کرد: از اول انقلاب تاکنون افتخار حکومت و دولت این بوده است که پرچمدار یک حکومت قرآنی بوده است و دولتمردان ما باید خشنود باشند که قرآن در روح جامعه جاری و روان است.
سبزعلی با بیان اینکه در حال حاضر قاریان و حافظان برجستهای در کشور حضور دارند، اظهار کرد: بخش عظیمی از قوام و استحکام حکومت جمهوری اسلامی وابسته به قاریان و حافظان و اهالی قرآن کریم است و شایسته است اقدامات مناسبی نیز برای اکرام اهالی قرآن صورت گیرد.
تأکید بر نقش الگو بودن قرآنیان
وی بر الگو بودن قاریان و حافظان قرآن کریم در جامعه و تلاش رسانهها برای فراگیر شدن این الگوها در جامعه اشاره و اظهار کرد: مسئولان امور قرآنی کشور برای معرفی الگوهای قرآنی به نسلهای جوانتر و همهگیر شدن سبک زندگی قرآنی در جامعه تلاشهای بسیار زیادی را انجام دهند.
این قاری بینالمللی در پایان با تأکید مجدد بر اینکه در حال حاضر جوانان و نوجوانانی در کشور حضور دارند که تمام فکرشان فعالیت قرآنی است، گفت: باید فعالیتهای قرآنی حضور بیشتری در رسانههای دیداری کشور داشته باشند، چرا که معرفی فعالان قرآنی جامعه از طریق شبکههای تلویزیونی و اختصاص دادن بخشی از آنتن تلویزیون به این افراد اثرات بسیار مناسبی بر گرایش به این سمت را به دنبال خواهد داشت که امیدواریم این مهم صورت بگیرد.