کد خبر: 1368773
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۶

برگزاری گفتمان‌های مناسبتی دهه فجر در کامیاران

گروه اجتماعی: سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کامیاران از برگزاری گفتمان مبانی انقلاب اسلامی و پیامدهای آن در ایام الله دهه فجر در دبیرستان‌های این شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام ابراهیم مولازاده، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کامیاران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از برگزاری گفتمان‌های مناسبتی در ایام الله دهه مبارک فجر در مدارس متوسطه این شهرستان خبر داد.
وی افزود: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کامیاران با همکاری اداره آموزش وپرورش شهرستان اقدام به برگزاری گفتمان‌های دینی با موضوع  مردم ایران و انقلاب را در دستور کار خود قرار داده است.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کامیاران اعلام کرد: این اداره برای برگزاری 10 گفتمان ویژه انقلاب ‌برنامه‌ریزی کرده است تا در دهه مبارک فجر در مدارس متوسطه شهرستان برگزار کنند.
وی در ادامه بیان کرد: چیستی و چرایی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی ایران، انقلاب اسلامی و نقش آن در بیداری اسلامی، آسیب‌شناسی انقلاب اسلامی در گذر زمان و لزوم حفظ  و حراست از مبانی آن و ماهیت انقلاب اسلامی و چرایی مقابله استکبار جهانی از موضوعات گفتمان‌های دهه فجر است.
حجت‌الاسلام ‌مولازاده عنوان کرد: شهرستان کامیاران 50  گفتمان دینی در سال تحصیلی جاری برگزار می‌کند که گفتمان‌های مناسبتی بخشی از گفتمان‌های دینی است.
وی در پایان یادآور شد: همچنین برگزاری گفتمان‌های «پیامبر اکرم(ص) محور وحدت اسلامی» و «امام رضا(ع) وآداب زیارت» ویژه هفته وحدت در این ایام برگزار شد.

captcha