کد خبر: 1368826
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲

وقوع انقلاب اسلامی؛ مهم‌ترین عامل احیای وقف در ایران

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی شکل‌ گرفتن انقلاب اسلامی را یک تحول بزرگ در حوزه وقف عنوان کرد و گفت: امروز برکات وقف در نظام جمهوری اسلامی ایران بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام محمدطاهر گرایلی، مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی امروز، 12 بهمن در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت آغاز ایام الله دهه فجر گفت: افتخار و عزت والای جمهوری اسلامی به برکت حرکت تاریخی امام(ره) و رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری است.

وی وحدت وهمدلی بین مردم و مسئولان نظام و حمایت از ولایت فقیه را عامل موفقیت‌های روز افزون جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: حضرت امام(ره) دین اسلام را که در زوایای خانه‌ها محصور شده بود وارد عرصه کرد و با این رشادت بزرگ استقلال و آزادی را به ملت غیور ایران عطا شد.

مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی با بیان اینکه  انقلاب اسلامی نقش مهم و بسزایی در احیای موقوفات داشته است، بیان کرد: فتوای تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر بازگشت موقوفات به وقفیت و عمل به وقف عامل مهمی در احیاء موقوفات و تثبیت اجرای آن و نیز یکی از برکات انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام گرایلی نهضت اسلامی حضرت امام(ره) و مردم بزرگوار ایران اسلامی که با انقلاب در تمام عرصه‌ها تحول ایجاد کردند را انقلابی دانست که در حقیقت وقف به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های اجتماعی ـ فرهنگی با آن حیاتی دوباره یافت.

وی با تأکید بر اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی و به‌برکت این انقلاب عظیم سنت حسنه وقف از حاشیه به متن کشیده شد، خاطرنشان کرد: با احیای موقوفات، اعتماد از دست رفته مردم جلب شد به‌گونه‌ای که سال به سال شاهد وقوع وقف‌های جدید با رویکردها و نیات مورد نیاز جامعه از سوی خیران و واقفان نیک‌اندیش هستیم.

مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی یادآور شد: در سال‌های اخیر با مدیریت دقیق موقوفات و رعایت امانت‌داری نسبت به این سنت حسنه، وقف از حاشیه به متن جامعه آورده شده و به‌عنوان فرهنگ دینی ـ اجتماعی در جامعه رونق داده شده است.

captcha