کد خبر: 1368943
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۷

پنجمین مجمع علماء دامغان برگزار شد

گروه اجتماعی: پنجمین مجمع علماء دامغان با حضور روحانیون وائمه جماعات مساجد شهری وروستایی و با حضورحجت‌الاسلام سید محمود ترابی امام جمعه دامغان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان،حجت‌الاسلام سید محمود ترابی، امام جمعه دامغان 11 بهمن در پنجمین مجمع علماء این شهرستان در حوزه علمیه امام صادق (ع) اظهار کرد: روحانیان باید با تأسی از سیره رسول گرامی اسلام مروج وحدت و یکپارچگی و الگوی خدمت و عطوفت و رأفت نسبت به مردم باشند.

 وی اادامه داد:  نبی مکرم اسلام(ص) با عمل خود سبک زندگی اسلامی را به مؤمنان می‌آموخت و با صفاتی همچون محبت به مردم، مردمی بودن، راست‌گویی، تقوا و پیشی‌گرفتن از دیگران در خدمت به خلق در بین مردم زمان شناخته می‌شدند.

 ترابی با بیان اینکه امروز اگر خود را درمقابل نشر سیره حضرت رسول اکرم(ص) در جامعه مسئول ندانیم و از آثار نیکوی ترویج فرهنگ نبوی غفلت کنیم از نعمت‌هایی همچون آزادی و امنیت محروم می‌شویم خاطرنشان کرد:  گسترش حوزه‌های علمیه و ترویج عملی ساده زیستی در سبک زندگی و ارشاد مردم بسیار تأثیرگذار است و بدین جهت همه باید حمایت کنند تا حوزه‌های علمیه بیش از پیش گسترش یابد.

captcha