کد خبر: 1369477
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵

تبیین وقایع انقلاب برای کودکان مرزنشین خوزستانی

گروه اجتماعی: همزمان با آغاز جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کودکان و نوجوانان اروندکناری با حضور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با ایام و وقایع انقلاب و شخصیت امام خمینی(ره) آشنا می‌شوند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، همزمان با گرامی‌داشت ایام الله دهه فجر، کودکان و نوجوانان اروندکناری در جشن‌هایی که به‌مناسبت این ایام در کانون پرورش فکری برگزار می‌شود شرکت می‌کنند.



نرگس شابونی قنبری، مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز اروندکنار در این باره گفت: بچه‌های پیش دبستانی و دانش‌آموزان اروندکناری با شرکت در برنامه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با وقایع انقلاب اسلامی ایران آشنا می‌شوند.



وی درباره آغاز جشن‌های انقلاب در این مرکز نیز توضیح داد: در اولین روز این مراسم که پیش از 12 بهمن با حضور کودکان پیش‌دبستانی بوستان اروندکنار برگزار شد. مربیان کانون ضمن آشنا کردن بچه‌ها با فعالیت‌های کانون برنامه‌هایی چون: قرائت قرآن و سرود ملی، قصه گویی، شعرخوانی، پخش فیلم، مسابقه و سرگرمی و کارگاه نقاشی را برای بچه‌ها اجرا کردند.



این مسئول فرهنگی یادآور شد: جشن‌های سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب تا 21 بهمن  در این مرکز ادامه خواهد داشت و مربیان کانون با اجرای ویژه‌برنامه‌های فرهنگی هنری و ادبی به استقبال کودکان و نوجوانان این خطه از ایران اسلامی خواهند رفت.

captcha