کد خبر: 1369739
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳

بیداری اسلامی از مهم‌ترین ثمرات انقلاب اسلامی است

گروه سیاسی: امام جمعه بشرویه با بیان اینکه امروز اسلام و انقلاب اسلامی به‌عنوان الگو برای سایر کشورها شده است، گفت: بیداری اسلامی به‌عنوان یکی از ثمرات مهم انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام محمد شمس‌الدین، امام جمعه بشرویه امروز، 13 بهمن در نشست شورای اداری این شهرستان ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر و سی و پنجمین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: در این ایام یاد و خاطره جریان انقلاب اسلامی و زحماتی که در دوران انقلاب کشیده شده است، باید گرامی داشته شود.

وی با اشاره به استفاده کلمه ایام‌الله در این دهه اظهار کرد: استفاده از کلمه ایام‌الله به این دلیل است که این حرکت، حرکتی الهی و دینی است و امام ثابت کرد ملت ایران می‌توانند در تمام زمینه‌ها نقش اساسی داشته باشند.

امام جمعه بشرویه افزود: در دوران قبل از انقلاب با وجود بیش از 40 هزار آمریکایی در ایران، ناتوانی مردم ایران را می‌رساندند و جریان عزت ملی را خدشه‌دار می‌ساختند و ملت ایران را تحقیر می‌کردند.

حجت‌الاسلام شمس‌الدین ادامه داد: امام(ره) با حرکت خویش ایران را متحول ساخت و قبل از انقلاب نیز با رهنمودهای امام و روحانیت و مراجع دین زمینه برای ایجاد این انقلاب فراهم شده بود و ملت ایران با حمایت‌های معنوی امام، روحانیت و با تلاش‌های فراوان انقلاب را به پیروزی رساندند.

وی با بیان اینکه امروز اسلام و انقلاب اسلامی به‌عنوان الگو برای سایر کشورها شده است، تصریح کرد: بحث بیداری اسلامی به‌عنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است.

امام جمعه بشرویه گفت: اگر امروز پیروزی انقلاب اسلامی و پیروزی قرآن و دین را داریم به‌دلیل صبر و استقامت مردم و حرکت امام است.

حجت‌الاسلام شمس‌الدین بیان کرد: دشمنان اسلام متوجه شده‌اند که امروز دوران قدرت و اقتدار ایران اسلامی است و فناوری‌های که درحال حاضر فرزندان شیعی ما توانسته‌اند به آن دست یابند توانسته پرچم عزت را برافراشته نگه دارد.

وی خاطرنشان کرد: دستیابی امروز ما در عرصه فناوری هسته‌ای به چرخه کامل سوخت ثمره مقاومت و بصیرت‌افزایی ملت اسلامی است.

captcha