کد خبر: 1369921
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۵:۳۴
استاندار کرمان:

اقتصاد فرهنگی تقویت شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: اقتصاد فرهنگی باید تقویت شود، یکی از مشکلات اصلی دستگاه‌های فرهنگی نبود بودجه مناسب برای انجام فعالیت‌های فرهنگی است و با اقتصاد فرهنگی می‌توانیم اهداف خود را عملیاتی کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، علیرضا رزم‌حسینی، استاندار کرمان روز گذشته، 13 بهمن در حاشیه بازدید از نهمین نمایشگاه قرآن کریم استان در جمع خبرنگاران با تبریک ایام‌الله دهه فجر گفت: نمایشگاه قرآن کرمان را بسیار خوب دیدم و یکی از بهترین برنامه‌های ویژه دهه فجر است.

وی افزود: استقبال از نمایشگاه قرآن کریم استان کرمان مطلوب است و این امر نشان می‌دهد که کار خوبی انجام شده است.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه فرهنگ قرآنی روز‌به‌روز توسعه می‌یابد، تصریح کرد: برنامه‌های فرهنگی و قرآنی باید در زندگی مردم تأثیر بگذارد.

رزم‌حسینی عنوان کرد: اینکه کتاب‌های زرین را چاپ کنیم و فقط در کتابخانه‌ها قرار دهیم، فایده‌ای ندارد و قرآن و نهج‌البلاغه باید در زندگی مردم به‌صورت کاربردی و عملیاتی باشد.

وی بیان کرد: به مردم کرمان توصیه می‌کنم که به نمایشگاه قرآن کریم کرمان بیایند و از خدمات ارائه شده در غرفه‌های نمایشگاه استفاده کنند.

استاندار کرمان تصریح کرد: غرفه‌هایی که آثار تولیدی در نمایشگاه قرآن کریم کرمان را ارائه کرده بود، بیش از سایر غرفه‌ها مورد توجه من قرار گرفت. با مسئولان غرفه‌هایی که آثار تولیدی در نمایشگاه قرآن کریم ارائه کرده بودند، صحبت کردم و به آن‌ها گفتم که وام‌های اشتغال‌زایی برای رونق کسب و کار در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی با تأکید بر اینکه اقتصاد فرهنگی باید تقویت شود، بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی دستگاه‌های فرهنگی نبود بودجه مناسب برای انجام فعالیت‌های فرهنگی است و زمانی که اقتصاد فرهنگی را کامل کنیم، می‌توانیم اهداف فرهنگی خود را عملیاتی کنیم.

رزم‌حسینی تصریح کرد: ما فعالیت‌های فرهنگی را به اندازه کارهای اقتصادی در استان کرمان دنبال می‌کنیم و حمایت از جامعه قرآنی را در دستور کار داریم.

وی از دیدار با حافظان بین‌المللی استان کرمان طی روزهای گذشته خبر داد و اظهار کرد: باید جوانان را برای حضور در عرصه‌های قرآنی تشویق کنیم.

استاندار کرمان ایجاد فرهنگ قرآنی را یکی از خدمات شاخص انقلاب اسلامی خواند و اظهار کرد: در دوران قبل از انقلاب اسلامی حتی یک نمایشگاه قرآن کریم در ایران برگزار نشد، اما در حال حاضر نمایشگاه‌های قرآن در سراسر کشور ما برگزار می‌شود و شاهد شور و نشاط قرآنی هستیم.

رزم‌حسینی خاطرنشان کرد: ما باید فرهنگ قرآنی را در زندگی مردم ب‌صورت عملی نشان دهیم و آن را مردمی کنیم و مردم در توسعه آن شرکت کنند و دولت فقط حمایت کند.

captcha