کد خبر: 1370587
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲
به مناسبت دهه فجر؛

مسابقه حفظ و قرائت قرآن در پاکستان برگزار شد

شعب خارجی: مسابقه حفظ و قرائت قرآن کریم با حضور حافظان و قاریان ممتاز هشت مرکز قرآنی پاکستان به همت خانه فرهنگ ایران در حیدرآباد هم‌زمان با آغاز دهه فجر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه غرب آسیا، این رقابت قرآنی با مشارکت حوزه علمیه «رکن‌الاسلام جامعه مجددیه» شنبه(12 بهمن) برگزار شد.
در این مراسم، مهدی خطیب، سرپرست خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد با اشاره به حدیثی از حضرت امام علی(ع) در باب اهمیت قرآن و فضیلت حافظان و قاریان قرآن گفت: این کلام امام علی(ع) است که فرمودند «قرآن هدایت کننده شب و روز شماست» باید توجه داشت که در این حدیث منظور شب و روز موجود نیست، بلکه روز مسلمانان و خداپرستان آن زمانی است که مسلمانان در آرامش باشند، در سایه علوم قرآنی با یکدیگر همسو و برادر و برابر باشند؛ همه در کنار همدیگر خدا را پرستش کنند و یار و یاور همدیگر باشند و شب مسلمانان آن است که دشمنان اسلام و مسلمین به نام اسلام، شمشیر تفرقه و برادرکشی را به دست مسلمانان بدهند و مسلمانان در عرصه جهل و تاریکی به کشتار یکدیگر بپردازند.
هشت مرکز قرآنی شرکت‌کننده در این مسابقه عبارتند از: مسجد جامع بلال، اکادمی قرآن‌المجدد، جامعه محمودیه، جامعه محمدیه مقصودیه، جامعه قادریه، جامعه نورانیه، جامعه شمع‌الاسلام و همچنین رکن‌الاسلام جامعه مجددیه که تماماً از برادران اهل سنت هستند.
یادآوری می‌شود، در حاشیه این مسابقه، نمایشگاهی از قرآن‌ با ترجمه‌های متفاوت به زبان‌های مختلف برگزار شد.

captcha