کد خبر: 1370595
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۶

اجرای طرح «تلاوت نور» در استان اردبیل

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با دهه مبارک فجر طرح تلاوت نور در کانون‌های مساجد استان اردبیل، در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، نادر سقاء، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان اردبیل دیروز، 14 بهمن‌ماه در جلسه برنامه‌ریزی طرح تلاوت نور ویژه ایام‌الله دهه فجر، گفت: طرح تلاوت نور در ایام الله دهه فجر روزانه اجرا می‌شود که ثواب قرائت آن به امام راحل و شهدای انقلاب هدیه می‌شود.

وی تصریح کرد: این طرح به صورت روزانه بعد از نماز مغرب و عشا و یا بین‌الصلاتین در بیش از 350 کانون مسجد اجرا می‌‌شود.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، ادامه داد: در این طرح که روزانه یک صفحه از قرآن قرائت می‌شود در ماه مبارک رمضان که ماه نزول قرآن کریم است قوت بیشتری گرفته و روزانه یک جزء تلاوت می‌شود و در عید سعید فطر مراسم ختم قرآن کریم برگزار می‌شود.

سقاء، با اشاره به اینکه این طرح موجب تسهیل در امر روخوانی و روان‌‌خوانی قرآن کریم، تعمیم فرهنگ انس و تلاوت قرآن کریم می شود، افزود: در راستای اجرای این طرح بیش از دو هزار جلد قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و مفاتیح‌الجنان در مساجد استان توزیع شده است.

وی گفت: این طرح‌ تاکنون یکی از طرح‌های موفق و ماندگار کانون‌ها بوده و با اجرای آن در ایام الله دهه فجر ثواب قرائت آن هدیه به امام راحل و شهدای انقلاب خواهد شد.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان اردبیل با اعلام اینکه مراسم گفتمان انقلاب اسلامی، بصیرت‌افزایی در شهرستان جعفرآباد، برگزاری مسابقه روزنامه دیواری آفتاب انقلاب و برگزاری نمایشگاه کتاب و ارائه بن کتاب از دیگر برنامه‌های الله دهه فجر است، تصریح کرد: سعی نموده‌ایم تا برنامه‌های امسال از تنوع خوبی برخوردار باشد و بتوانیم نوجوانان و جوانان را بهتر از گذشته به مساجد جذب کنیم.

captcha