کد خبر: 1370667
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۹
خدائی خبر داد:

اخذ 24 سند مالکیت برای موقوفات شهرستان بیرجند

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بیرجند از اخذ 24 سند مالکیت موقوفات برای این شهرستان خبر داد و گفت: از این تعداد موقوفه 360 سهم مربوط به آب‌های وقفی رشته قنات‌های روستای نوفرست شهاباد، کوچ، برزچ و شیخ علی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام دادخدا خدائی، رئیس اداره اوقاف بیرجند امروز، 15 بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره هدایت وقف‌های جدید به‌سمت نیازهای روز گفت: اوقاف نیز از واقفان و خیران دعوت می‌کند تا به‌‌سمت نیازهای روز جامعه از جمله کمک به ازدواج جوانان، کمک به بیماران خاص حرکت کرده و این سنت حسنه را اجرا کنند.

وی با بیان اینکه در گذشته به اجرای نیت واقف توجه شده است، عنوان کرد: در دو سال گذشته بخشی از درآمدها و اعتبارات جذب شده برای احیا و نگهداری از موقوفات هزینه شده و می‌شود.

رئیس اداره  اوقاف و امور خیریه بیرجند افزود:  مردمی که توان وقف به‌صورت انفرادی و مشارکتی دارند و یا خانواده‌هایی که دارای فرزند نمی‌باشند، می‌توانند با وقف بخشی از اموالشان این میراث جاودان را برای خود باقی بگذارند.

حجت‌الاسلام خدائی به سنددارشدن موقوفات اشاره کرد و گفت: در زمینه سند دارکردن موقوفات منطقه، تفاهم نامه‌هایی با اداره‌های منابع طبیعی و ثبت اسناد و املاک بیرجند منعقد شده است.

وی از سند دار شدن 24 موقوفه بیرجند خبر داد و افزود: از این تعداد موقوفه 360 سهم مربوط به آب‌های وقفی رشته قنات‌های روستای نوفرست شهاباد، کوچ، برزچ و شیخ علی بوده که ارزش ریالی این موقوفات 2 میلیارد و 707 میلیون و 500 هزار تومان است.

رئیس اداره  اوقاف شهرستان  بیرجند با بیان اینکه از این تعداد سند 11 سند مالکیت مربوط به روستای نوفرست است، تصریح کرد: ارزش ریالی این تعداد موقوفه 370 میلیون ریال بوده است.

حجت‌الاسلام خدائی خاطرنشان کرد: از تعداد 24 سند مالکیت موقوفات نزدیک به 4 سند مربوط به روستای کوچ با ارزش ریالی 442 میلیون و 500 هزارتومان، 7 سند مربوط به روستای برزچ به ارزش ریالی 1 میلیارد و 775 میلیون تومان، یک سند مربوط به روستای شیخ علی با ارزش ریالی 40 میلیون تومان و یک سند مربوط به روستای کوچ به ارزش ریالی 80 میلیون تومان است.

captcha