کد خبر: 1371027
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۶

مردم برای تحقق اهداف و آرمان‌های اسلام دست به انقلاب زدند

گروه اجتماعی: امام جمعه جیرفت گفت: مردم برای تحقق اهداف و آرمان‌های اسلام انقلاب کردند که اسلام و ارشهای اسلامی حاکم شود به تعبیر دیگر دین در جامعه تبدیل به فرهنگ شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام اصغر عسکری، امام جمعه جیرفت روز گذشته، 15 بهمن در نشست شورای فرهنگ عمومی جنوب کرمان که در شهرستان فاریاب برگزار شد با تبریک فرارسیدن دهه فجر گفت: انقلاب ما انقلابی سیاسی، اقتصادی، صنعتی، کودتای نظامی و یا شورش مردمی نبود بلکه یک انقلاب اسلامی است.
وی اظهار کرد: مردم برای تحقق اهداف و آرمان‌های اسلام انقلاب کردند که اسلام و ارش‌های اسلامی حاکم شود به تعبیر دیگر دین در جامعه تبدیل به فرهنگ شود.
امام جمعه جیرفت تصریح کرد: یکی از معضلاتی که در جامعه ما وجود دارد و مورد تنفر دین است موضوع طلاق می‌باشد که قبح آن در حال ریختن است و به‌راحتی در جامعه انجام می‌شود.
حجت‌الاسلام عسکری گفت: عوامل برون رفت از معضل طلاق که در نشست‌های شورا مطرح شده شامل آموزش مراسم همسرداری در دانشگاه‌ها و مدارس، تشکیل دادگاه‌های خانواده چنانکه زن و مرد در فرهنگ قرآنی یکی هستند و قرآن می فرماید اگر ترسیدید بین زن و مرد جدایی بیفتد بلافاصله ریش سفیدانی از طرف زن و مرد بنشینند و مشکل آنها را حل کنند.
وی با بیان اینکه تشکیل کلاس‌های مشاوره توسط افراد دارای تخصص از دیگر راه‌های برون رفت از معضل طلاق است، گفت: دیگر راه‌ها شامل آموزش زندگی مشترک قبل از ازدواج، استفاده از تریبون‌های نمازجمعه و جماعات به‌منظور آموزش مردم، ارائه مقالات توسط روزنامه‌ها و جراید، آشنایی قبل از ازدواج چرا‌که یکی از عوامل طلاق ناآشنایی است.
امام جمعه جیرفت ادامه داد: آگاه‌سازی جوانان از معضل ازدواج‌های خیابانی و آشنایی دانشگاهی از دیگر عوامل برون رفت است چنانکه بیش از 80 درصد این ازدواج‌های به طلاق منجر می‌شود، والدین باید تحقیق و تفحص کنند فرزندان خود را در این زمینه کمک کنند.
حجت‌الاسلام عسکری خاطرنشان کرد: توجه به کفویت از دیگر عوامل طلاق است که می‌تواند این کفویت از نظر سن، اخلاق، مسائل سیاسی، دینی، تحصیلات و مسائل اجتماعی باشد.

captcha