کد خبر: 1371173
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲
حجت‌الاسلام صابر:

دهه فجر فرصت ارزشمندی برای تعمیق مفاهیم قرآنی در جامعه است

گروه اجتماعی: مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: پیروزی انقلاب فرصت بسیار مناسبی را برای گسترش و تعمیق مفاهیم عالی قرآنی در جامعه ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام عزیزصابر، مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی اردبیل، دیروز 15بهمن درسفر به خلخال و در جمع فعالان قرآنی این شهرستان، در سخنانی ضمن تقدیر از زحمات مربیان قرآنی اظهار امیدواری کرد: در خصوص رفع مشکلات مربیان قرآنی به خصوص بیمه فعالان قرآنی اقدامات لازم انجام پذیرد.

وی در ادامه شهرستان خلخال را یکی از قطب‌های قرآنی استان دانست و افزود:  قاریان و فعالان قرآنی شهرستان خلخال در مسابقات مختلف قرآنی در سطح کشور رتبه‌های خوبی را کسب کرده‌اند و این نشان از تلاش مخلصانه مربیان قرآنی دارد و با افزایش حمایت ها و اعتبارات قرآنی در آینده شاهد موفقیت‌های بالاتری هم خواهیم بود.

حجت‌الاسلام صابر در ادامه با اشاره به اینکه در ماه پیروزی انقلاب قرار گرفته ایم افزود: دهه فجر انقلاب اسلامی فرصت بسیارارزشمندی برای گسترش و تعمیق مفاهیم عالی قرآنی در جامعه ایجاد کرده است و امام بزرگواربا تاکیدات فراوان باعث ترویج مفاهیم اصیل قرآنی در جامعه شدند.

صابر هدف از این مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان هدف از این بازدید را آشنایی با مشکلات مؤسسات، مراکز و مربیان قرآنی دانست و افزود: در شهرستان خلخال ۱۳ دوره تربیت معلم قرآنی داشته ایم و موسسات و خانه‌های قرآنی با وجود کمبود اعتبارات و حمایت های مالی فعالیت‌های  بسیار خوب و مطلوبی داشته اند.

همچنین در ادامه این مراسم  مسئول دارالقرآن الکریم، ضمن پاسخگویی به سؤالات مربیان و فعالان قرانی شهرستان خلخال در خصوص افزایش حمایت‌ها و رفع مشکلات و موانع موجود با توجه به ظرفیت‌های موجود در شهرستان خلخال قول مساعد داد.

captcha