کد خبر: 1371186
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۷
فاطمه کبیری‌نژاد عنوان کرد:

برقراری تعامل و به‌کارگیری خلاقیت؛ مهم‌ترین اصول در حفظ استقلال مالی مؤسسات

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسئول اتحادیه مؤسسات قرآنی شهر قدس با بیان این که هر مدیر قرآنی باید یک فرد خلاق باشد، گفت: مدیران می‌توانند با ارائه گزارش عملکرد صحیح، برقراری تعامل بهتر و به‌کارگیری خلاقیت در تحقق و حفظ استقلال مالی مؤسسات قرآنی تأثیرگذار باشند.

فاطمه کبیری‌نژاد، مسئول اتحادیه مؤسسات قرآنی شهر قدس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با ارائه راهکارهایی برای تحقق استقلال مالی در مؤسسات قرآنی، گفت: در راستای تحقق یافتن استقلال مالی در مؤسسات قرآنی، باید طرح‌هایی به مؤسسات ارائه شود تا این مراکز با اجرای طرح‌های آموزشی علاوه بر ارتقای سطح دانش قرآن‌آموزان، منبع درآمدی داشته باشند.

وی با بیان این که نهادهای دولتی باید از مؤسسات قرآنی حمایت کنند، اظهار کرد: هر مدیر قرآنی باید یک فرد خلاق باشد و در کنار کلاس‌های آموزش روخوانی، روانخوانی، حفظ و تجوید قرآن اقدام به برگزاری کلاس‌های جذاب کند تا موجب رشد خلاقیت در قرآن‌آموزان شود.
کبیری‌نژاد در رابطه با این که استقلال مالی مؤسسات قرآنی نیازمند فراهم شدن چه زیرساخت‌هایی است، عنوان کرد: باید فضاهای قرآنی به گونه‌ای طراحی شوند که جذاب باشند و همچنین از مربیانی بهره گرفته شود که در عین اینکه از دانش کافی برخوردارند، بتوانند قرآن‌آموزان را جذب کنند.

تعیین افرادی به‌عنوان ناظر برای بررسی شیوه عملکرد مؤسسات قرآنی
وی درباره این که تقویت سیستم نظارت چه نقشی در تخصیص بودجه به مراکز قرآنی دارد، افزود: نظارت، نکته مهمی است و باید گروهی به‌عنوان افراد ناظر تعیین شوند که بر شیوه عملکرد مؤسسات، مربیان و مدیران قرآنی نظارت کرده و نکات قوت و منفی مراکز را مورد بررسی قرار دهند.
مدیرمسئول مؤسسه هادیان راهیان نور شهر قدس بیان کرد: همچنین مدتی است که بحث سطح‌بندی مؤسسات قرآنی مطرح شده که پیگیری این بحث به صورت صحیح و کارشناسی شده می‌تواند عاملی مؤثر برای ارتقای مؤسسات و مراکز قرآنی در سطح کشور باشد.
وی گفت: برای اعطای مجوز به مؤسسات قرآنی باید به موارد کاربردی توجه شود، اول اینکه مدیران باید از سطح عملی قوی برخوردار باشند تا بتوانند مربیان مجرب را جذب کنند و بهترین شیوه را برای آموزش قرآن انتخاب کنند.
کبیری‌نژاد با اشاره به نقش مدیران در حفظ استقلال مالی مؤسسات قرآنی، تصریح کرد: مدیران می‌توانند با ارائه گزارش عملکرد صحیح، تعامل بهتر و برقراری روابط اجتماعی با مسئولان در جذب بودجه برای مؤسسات بسیار تأثیرگذار باشند.

فعالیت مؤسسات در زمینه شکوفایی خلاقیت قرآن‌آموزان

وی عنوان کرد: مؤسسات باید در زمینه شکوفایی خلاقیت در قرآن‌آموزان فعالیت کنند، حتی آموزش شیوه سخن گفتن می‌تواند عاملی باشد تا قرآن‌آموزان پس از آموزش علوم قرآنی بتوانند به راحتی این آموزه‌ها را منتقل کنند.
مسئول اتحادیه مؤسسات قرآنی شهرقدس در پایان خاطرنشان کرد: واگذاری نقش‌هایی مثل نقش یک مدیر یا مربی به قرآن‌آموزان نیز موجب تقویت مسئولیت‌پذیری در قرآن‌آموزان می‌شود و تداوم این امر موجب شناسایی افرادی که در این زمینه از استعداد خوبی برخوردارند می‌شود و مؤسسه می‌تواند روی این افراد سرمایه‌گذاری کند.

captcha