کد خبر: 1371646
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۴

برپایی کارگاه آموزشی «مسجد بلاگ 2» در استان مرکزی

گروه فضای مجازی: معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مرکزی از برگزاری دومین کارگاه آموزشی و مسابقه وبلاگ‌نویسی با عنوان مسجد بلاگ 2 خبر داد.

 محمد احمدی، معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت:‌ به‌مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دومین کارگاه آموزشی و مسابقه وبلاگ‌نویسی به عنوان مسجد بلاگ 2 در دو گروه و با شرکت بیش از 40 نفر از خواهران وبرادران برگزار شد.
 

وی افزود:‌ موضوعات این مسابقه این کارگاه دهه فجر، بیداری اسلامی، انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، فعالیت‌های انجام شده در کانون‌‌های فرهنگی - هنری مساجد در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی است.

احمدی با اشاره به بخش‌های محتوایی وبلاگ و مدیریت ظاهری وبلاگ، اظهار کرد:‌ شرکت‌کنندگان باید در محتوای وبلاگ به خبری یا تحلیلی بودن وبلاگ، الگوهای نوشتاری صحیح، منابع و مرجع مطالب، استفاده از تصاویر و روش‌های خبر یا گزارش‌نویسی توجه داشته باشند.

معاون آموزش و پژوهش دبیرخانه کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد استان، اظهار کرد: استفاده و ویرایش از قالب‌های موجود، طراحی قالب مخصوص به خود، لینک‌های قرار داده شده و تبادل لینک، میزان استفاده از خدمات جانبی، موضوعات و صفحات وبلاگ، تعداد بازدیدهای به عمل آمده، ترتیب و نحوه به روز کردن مطالب، نوع تصاویر و میزان استفاده از آنها، نام و آدرس وبلاگ و سرعت بارگذاری نیز مدیریت ظاهری وبلاگ‌هاست.


احمدی ادامه داد:‌ در این دوره یک‌روزه شرکت‌کنندگان از استادان مطرح استانی بهره‌مند و گواهینامه پایان دوره به آنان نیز اعطا می‌شود.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه به بهترین  وبلاگ جوایز ارزنده‌ای اهدا می‌شود، تصریح کرد: کارگاه آموزشی آقایان در مجتمع آفتاب و کارگاه آموزشی ویژه بانوان در مسجد الاقصی با همکاری کانون تخصصی IT برگزار شد.

captcha