کد خبر: 1373710
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹

نقد فرهنگی به‌منظور اصلاح امور هنری ـ اجتماعی انجام شود

گروه هنر: مدیر‌ عامل کانون هنرمندان خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه نقد فرهنگی باید به‌منظور اصلاح امور هنری ـ اجتماعی انجام شود، گفت: کانون هنرمندان بخش مهمی از بار هنری استان را بر دوش داشته و آن را به نحو شایسته‌ای توسعه خواهند داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حسین رفیعی، مدیر‌ عامل کانون هنرمندان خراسان جنوبی امروز، 21 بهمن در دیدار اعضا کانون هنرمندان خراسان‌ جنوبی با امام جمعه بیرجند، گفت: کانون هنرمندان بخش مهمی از بار هنری استان را بر دوش داشته و آن را به‌نحو شایسته‌ای توسعه خواهند داد.



وی تصریح کرد: طی دیدار اخیری که با شهردار بیرجند و اعضای شورای شهر بیرجند انجام شد فرهنگسرای وحدت در اختیار کانون هنرمندان قرار گرفت که به‌زودی فعالیت‌های گسترده‌تر و جامع‌تری در محل جدید انجام می‌شود.



مدیر‌ عامل کانون هنرمندان خراسان جنوبی از نصب تابلو قطعه هنرمندان در بهشت متقین بیرجند خبر داد و افزود: جانمایی قطعه هنرمندان و مفاخر یکی از اتفاقات خوشایند دیدار با شهردار و اعضای شورای شهر بوده است.



رفیعی با اشاره به اینکه در قطعه هنرمندان بیرجند تنها به کفن و دفن و سنگ لوح آن نباید بسنده کرد، افزود: از کارشناسان و هنرمندان شاخص دعوت شده تا با پیگیری مصوبه‌ای در ارتباط با این مکان، آن را به یک مرکز و نماد فرهنگی تبدیل کنیم.



وی تصریح کرد: هنرمندان تلاش می‌کنند چالش‌های پیش‌رو را حل و برای ترمیم کانون‌های فرهنگی ـ هنری بکوشند.



مدیر‌ عامل کانون هنرمندان خراسان جنوبی یادآور شد: کانون هنرمندان در تمامی حوزه‌های هنری دارای کارشناسان خبره و اهل نظر بوده که در هر موضوع فرهنگی قادر به بررسی و اتخاذ تصمیم است.



رفیعی با اشاره به اینکه مجموعه کانون هنرمندان به‌عنوان ابزار نرم با همکاری و تعامل دستگاه‌های متولی و مربوطه با اهرم اجرا می‌تواند به‌نحو شایسته‌ای هنر استان را ساماندهی کند، خاطرنشان کرد: هنرمندان هر رشته‌ای در کانون هنرمندان باید ساماندهی شده تا نقد فرهنگی را به قصد اصلاح امور فرهنگی مدنظر قرار دهیم.

captcha