به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، سید مرتضی بختیاری در جمع مردم شرکت کننده مردم شهرکرد در راهپیمایی 22 بهمن، با تبریک سی و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی و ورود به 36 سال پیروزی انقلاب، بصیرت و هوشیاری ملت ایران در دفاع از میهن را تحسین برانگیز و حماسی دانست و اظهار کرد: این حضور پرشور و حماسی بر آمده از غیرت دینی، بصیرت و هوشیاری، جهان را حیرت زده و شگفت زده کرده است.
وی با اشاره به حضور پرشور مردم استان چهارمحال و بختیاری در راهپیمایی 22 بهمن امروز، زبان و سخن را برای بیان این عظمت و شکوه راهپیمایی قاصر بیان کرد و گفت: حضور پرشور مردم چهارمحال و بختیاری از همان اولین ساعت های اولیه صبح و با توجه به اعلام شورای هماهنگی تبلیغات مبنی بر شروع راهپیمایی از ساعت 10 صبح نشان از عمق بصیرت، ولایت مداری و ایستادگی بر پای انقلاب و ارزش های اسلامی است.
مقابله حتی با گزینه نظامی دشمن؛ پیام حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن
بختیاری ایستادگی و مقابله با دشمن حتی با گزینه نظامی او را پیام این حضور و عظمت دانست و گفت: ملت ایران با این حضور و حماسه آفرینی خود به آمریکا و ابر قدرت های جهان اعلام می کنند که ما از گزینه نظامی خود نترسانید چرا که ما هشت سال جنگ تحمیلی را در تاریخ پر افتخار خود ثبت کرده ایم.
وی با تاکید بر اینکه گزینه نظامی آمریکایی ها دیگر اثر نخواهد داشت تصریح کرد: آمریکا در جنگ هشت سال تمامی امکانات و تجهیزات خود را به به واسطه صدام برای ضربه زدن به انقلاب نو پای جمهوری اسلامی به کار گرفت اما در برابر سلاح ایمان و اعتقاد این ملت شکست خورده و حقیر شد.
بختیاری با بیان اینکه دشمنی ایران با آمکریکا یک دشمنی دیرینه است، ترور شخصیت های فرهیخته و برجسته همچون شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید رجایی به دست منافقان کورد دل نمونه کوچک در میان هزاران هزار دشمنی آمریکایی ها با ملت ایران محسوب می شود.
وی با تاکید بر اینکه آمریکا به تنهایی قادر به انجام هیچ اقدامی نیست، آمریکا را نوکر حلقه به گوش اسرائیل دانست و گفت: آمریکا یک کشور حقیر و پست در مشت اسرائیلی ها است که بدون اجازه آن ها حتی آب هم نخواهد خورد.
ایران اسلامی پرنفوذتر در جهان ظاهر شده است
بختیاری با بیان اینکه تا زمانی انقلاب اسلامی با تفکر اسلامی و آزادی خواهی در جهان حاکم باشد تهدیدها و فشارهای دشمنان پایانی نخواهد داشت، تصریح کرد: بزرگترین خیانت ها، فشارها و دشمنی ها در طول 35 سال اخیر علیه نظام اسلامی ایران تحمیل شده است، اما انقلاب نه تنها ضعیف نشده بلکه به برکت این فشار مقتدرتر و پر نفوذتر در جهان ظاهر شده است.
وی با تاکید بر اینکه دشمنان ملت ایران را از تحریم ها نترساند، تحریم های اقتصادی را یک حربه همیشگی دشمن دانست و گفت: انقلاب اسلامی از همان ابتدای شکل گیری نظام در تحریم ها و فشارها قرار داشت که ملت ایران سنگین ترین و سخت ترین آن ها را در جنگ هشت سال پشت سر گذاشتند و به یقین این تحریم ها هیچ تزلزلی در حرکت کشور نخواهد داشت.
تا زمانی که روحیه استکباری حاکم باشد رابطه ایران با آمریکا گرگ و میش است
وی با بیان اینکه عدم ارتباط با آمریکا یک افتخار بزرگ برای انقلاب اسلامی ایران است به سخن امام خمینی (ره)در این خصوص اشاره و خاطرنشان کرد: امام خیمینی(ره) فرمودند: قطع ارتباط ما با آمریکا یک افتخار بزرگ است و تا زمانی که این روحیه استکباری حاکم باشد رابطه ما با آمریکا گرگ و میش خواهد بود.
بختیاری عدم ارتباط با آمریکا را مایه عزت و دستیابی به پیشرفت های بزرگ عنوان کرد و گفت: قطع ارتباط ایران با آمریکا دستاوردها و پیشرفت های فراونی را به همراه داشته است که تمامی آن به برکت انقلاب و خون پاک مطهر شهدا رقم خورده است.
وی ضمن تشریح دستاوردها مذاکرات ژنو به اظهارات آمریکا در این باره اشاره و خاطرنشان کرد: آمریکایی ها با استفاده از رسانه ها و ماهواره ها آمدن ایران پای میزه مذاکرات را اثر کردن تحریم های اقتصادی عنوان کردند و با این روش به دنبال ضعیف وبی ثبات نشان دادن ایران هستند.
ایران برای خنثی کردن دروغ دشمنان پای میز مذاکره نشست
بختیاری خنثی کردن تبلیغات واهی و دروغ دشمنان را علت اصلی حضور ایران در پای میز مذاکرات برشمرد و تصریح کرد: اگر جمهوری اسلامی ایران در پای میز مذاکره با آمریکایی ها نشست نه به خاطر فشار تحریم ها بلکه برای خنثی کردن تبلیغات دروغ آنها مبنی بر غیر منطقی بودن ایران بوده است.
وی با تاکید بر اینکه تعامل، گفت و گو و مذاکره با دنیا خط و مشی و یکی از سیاست های نظام است، به تشریح معیار و ویژگی های یک مذاکره دو جانبه پرداخت و تصریح کرد: ملت ایران اهل مذاکره و تعامل با دنیا و جهان است اما هیچگاه عزت و آقایی و اقتدار خود را با مذاکره و حذف تحریم ها معامله نخواهد کرد.
بختیاری افزود: اگر تحریم ها و فشارهای اقتصادی در کشور نمود و حتی اثر محسوس و عملی پیدا کرده بود این جمعیت عظیم در راستای صیانت و دفاع از انقلاب در 22 بهمن به خیابان ها نمی آمدند.
وی با بیان اینکه قدرت آمریکایی در دور راهی مرگ وحیات قرار گرفته است، تصریح کرد: قدرت پوشالی استکبار و زورگویی آنان بر ملت های مسلمان رو به پایان و نابودی رسیده است و به یقین در آینده نزدیک ملت های آزاده نابودی ابر قدرت ها را به تماشا خواهند نشست.
بختیاری انقلاب اسلامی ایران را مصداق بارز تحقق وعده های الهی دانست و با اشاره به آیه 105 انبیاء که می فرماید: «وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ؛ و ما در زبور پس از تورات نوشته ایم که این زمین را بندگان صالح من به میراث خواهند برد»،مصداق بارز این وعده الهی در قرآن کریم دانست.
وی با بیان اینکه هر کس در راه خدا هستی خود را فدا کند، خدا نیز به وعده خودعمل خواهد کرد افزود: ملت ایران در راه اسلام و ارزش های دینی جان و تمام هستی خود را تقدیم کرد در مقابل خدای متعال نیز به وعده خود که همان حاکمیت اسلام در جهان و خارج شدن از بار ظلم و ستم بود عمل کرد.
بختیاری با اشاره به جنگ تمام عیار جبهه حق و باطل پیروز نهایی در این نبرد را اسلام و جبهه حق دانست و تصریح کرد: در حال حاضر تمام جبهه حق و تمام جبهه باطل در مقابل هم صف آرایی و قدرت نمایی می کنند اما پیروزی نهایی جبهه حق خواهد بود.
گزینه نظامی دیگر در شکست انقلاب اثر نخواهد داشت
وی با بیان اینکه گزینه نظامی دیگر در شکست انقلاب اثر نخواهد داشت، تصرح کرد: دشمنان در حال حاضر گزینه نظامی وجنگ با ملت ایران را مطرح می کنند اما بنده به آنان توصیه می کنم از جنگ هشت ساله و اسقامت ملت ایران درس بگیرند و دست از دشمنی ها خود بردارند.
بختیاری 22 بهمن امسال را یک حادثه ای استثنایی دانست و افزود: دشمنان با تبلیغات فراوان رسانه ای سعی در کم رنگ کردن حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن داشتند اما بار دیگر بصیرت و هوشیاری ملت یک حضور به موقع و جواب دندان شکن به همه دشمنی ها بود.
وی با بیان اینکه عمل به تکلیف الهی، تجدید میثاق با آرمان های شهدا و امام و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری و همچنین پاسخی کوبنده به تهدیدات دشمن عامل حضور گسترده مردم در این راهپیمایی است.
وی به تشریح مهم ترین دستاوردهای انقلاب در بیان بزرگان و اندیشمندان اسلامی پرداخت و تصریح کرد: تحقق خواسته و اراده مردم در سرنگونی نظام استکبار با اتکا به قدرت لایزال الهی یک دستاورد بزرگ و عظیم محسوب می شود.
بختیاری پیشرفت های علمی با توجه به فشارها و تحریم ها را یکی از مهم ترین دستاوردهای انقلاب برشمرد و گفت: پیشرفت های علمی و فناوری ایران با وجود تحریم ها و فشارها و دشمنی ها همه دنیا را به تعجب و حیرت واداشته است.
دست یابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته ای به برکت انقلاب محقق شد
وی با اشاره به دست یابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته ای این پیشرفت را به برکت انقلاب دانست و گفت: هر چند که دشمنان تلاش کردند با فشارهای فراوان ایران را از دستیابی به این حق جهانی محروم کنند اما دانشمندان غیور با اتکا به قدرت الهی انرژی هسته ای را برای کشور به ارمغان آوردند.
بختیاری توطئه ساخت بمب هسته ای توسط ایران را یک دروغ محض دانست و با طرح این سوال که آیا کشوری که بر پایه اسلام شکل گرفته است به دنبال کشتار انسان ها خواهد رفت؟ تصریح کرد: این کشور بر پایه اسلام و دستورات الهی شکل گرفته ومرجعیت شیعی در این کشور تولید سلاح هسته ای را حرام اعلام کرده است.
وی پیشرفت های ایران در حوزه دفاعی، صنعتی، دارویی، درمانی، موشکی، پرتاب ماهواره های متفاوت و ارسال موجود زنده به فضا و همچنین در صنعت الکترونیک را تحسین برانگیز و خیره کننده دانست.
موقعیت شناسی تنها منحصر به ملت ایران است
بختیاری مردم ایران را یک ملت موقع شناس و بصیر عنوان کرد و گفت: این مردم زمانی که نیاز باشد به صحنه خواهند آمد و در یک برهه از زمان نیز به دستور رهبری سکوت خواهند کرد و در مقطعی دیگر به میدان مبارزه و جهاد خواهند آمد که این ویژگی تنها منحصر انقلاب اسلامی ایران است.
وی با اشاره به بیداری اسلامی در منطقه این بیداری را مساوی با نابودی کامل استکبار دانست و تصریح کرد: استکبار با یک چالش و مشکل بزرگ با نام بیداری اسلامی مواجه شده است که نه تنها منافع آنان بلکه موجودیت آنان را به خطر انداخته است.
بختیاری تشکیل گروهای تکفیری، سلفی و گروه خون خوار داعش را یکی از حربه های دشمنان برای جلوگیری از گسترش بیداری اسلامی در منطقه و حتی جهان غرب و شرق دانست.
وی انقلاب اسلامی را حاصل صبر و مقاومت ملت دانست و با اشاره به آغاز 36 سال پیروزی انقلاب تصریح کرد: این انقلاب در حالی وارد 36 سال پیروزی خود می شود که در اوج عزت و اقتدار قرار دارد.
بختیاری به بیان چند نکته به مسئولان به عنوان خدمتگزاران نظام پرداخت و تصریح کرد: این مردم لایق بهترین خدمت رسانی هستند بنابراین مسئولان در حل مشکلات و گره گشایی از مشکلات آنان بکوشند.
وی در پایان وحدت و همبستگی را یکی از ضرورت های کنونی انقلاب دانست و با تاکید بر حفظ بصیرت در زیر سایه ولایت تصریح کرد: آنچه که نظام بیش از هر چیز دیگر به آن نیازمند است حفظ و تقویت وحدت و یکپارچگی است؛ چرا که دشمن این اتحاد و هبستگی ما را هدف قرار داده است.