کد خبر: 1374311
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸
فرمانده سپاه خلخال:

نهضت اسلامی ایران ادامه و تداوم نهضت عاشورا است

گروه سیاسی: پیروزی انقلاب اسلامی و نهضت اسلامی ایران ادامه و تداوم نهضت عاشورا است و ادامه آن حلقه اتصالی برای قیام حضرت ولیعصر(عج) خواهد بود که حرکت رو به رشد آن اکنون در دنیا موج می‌زند.

مصطفی کریمی، فرمانده سپاه خلخال در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، اظهار کرد: حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال پاسخی دندان‌شکن به استکبار بود تا آنها بار دیگر عظمت مردم ایران در دفاع از انقلاب و آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران را ببینند.

کریمی اضافه کرد: پیروزی انقلاب اسلامی و نهضت اسلامی ایران ادامه و تداوم نهضت عاشورا است و ادامه آن حلقه اتصالی برای قیام حضرت ولیعصر(عج) خواهد بود که حرکت رو به رشد آن اکنون در دنیا موج می‌زند.

فرمانده سپاه خلخال بیان کرد: همان زمان که امام راحل پایه‌ریزی انقلاب اسلامی را در سال 1342 شروع کرد، تمامی منافع آمریکا و ایادی استکبار در کشورمان به خطر افتاد و امام خمینی(ره) لحظه‌ای برای نجات این مردم از چنگال استکبار درنگ نکرد.

وی افزود: دشمنان در قالب توطئه‌های گوناگونی برای سرنگونی حکومت اسلامی ایران به جلو آمدند و نمونه‌هایی از آن در برنامه‌ریزی علیه چارچوب اصلی نظام، جنگ تحمیلی، حمله به هواپیمای مسافربری، تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، ترور دانشمندان هسته‌ای، قضیه انرژی هسته‌ای، حمایت از تروریسم و اسرائیل غاصب نمایان بود که با تدبیر امام راحل و مقام معظم رهبری همه فتنه‌های دشمنان خاموش شد.

کریمی گفت: ملت ایران با تدبیر ارزشمند مقام معظم رهبری و حمایت و پشتیبانی ملت همیشه بیدار در صحنه حضور دارند و نظارت کامل بر مسائل داخلی و خارجی و عملکرد مسئولین دارند.

فرمانده سپاه خلخال بیان کرد: علی‌الخصوص در مورد توافقات ژنو که دیپلماسی خارجی کشورمان فریب فریبکاران را نخوردند و همیشه مشت محکمی بر دهان سران آمریکا زده و خواهند زد و گروه دیپلماسی کشورمان باید آگاهتر از همیشه و بصیرتر از قبل در مذاکرات از حقوق حقه ملت ایران دفاع نمایند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از فرماندهان عالی رتبه کشورمان حرکت ارزشمندی در مقابل اظهارات جان کری داشت که گفت برای نبرد سرنوشت‌ساز با آمریکا آماده‌ایم و آمریکا قدرت درک دامنه‌های تهاجمی جمهوری اسلامی را نخواهد داشت و اما دولت محترم تدبیر و امید فرمودند که باید همه زیر پرچم ولایت فقیه و رهبری حرکت کنیم و انشاء‌الله امیدواریم دیپلماسی کشورمان و دولت محترم جواب پاسخ بی‌ادبانه به سران آمریکا را بدهند.

کریمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: لحظه‌ای نباید از یاد انقلاب و زحمات امام راحل برای این کشور آباد غافل شویم زیرا دشمنان در کمین این ملت غیور هستند.

captcha