کد خبر: 1375388
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۸
حسین پور خبر داد:

تربیت غیر حضوری حفاظ قرآن در نیروی دریایی ارتش

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر دارالقرآن نیروی دریایی ارتش گفت: تربیت غیر حضوری حافظان قرآن از برنا‌مه‌‌های نیروی دریایی ارتش در سال آینده است.

حامد حسین‌پور، مدیر دارالقرآن نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با خبر گزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: نیرویی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای گسترش فرهنگ قرآن و تربیت حفاظ در میان کارکنان و خانواده آنها اقدام به برگزاری کلاس غیر حضوری حفظ قرآن کریم در سطح این نیرو می‌کند.

وی گفت: آموزش غیر حضوری حفظ قرآن کریم از اوایل سال آینده آغاز می‌شود و اساتید انتخاب شده برای آموزش پشتیبانان این طرح از حافظان و قاریان بین‌المللی کشور هستند، همچنین این طرح با همت دارالقرآن اداره عقیدتی - سیاسی نداجا انجام می‌شود.

مدیر دارالقرآن نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: ارسال بسته‌های آموزش غیر حضوری از دیگر برنامه‌های طرح تربیت حفاظ به صورت تلفنی است که این بسته‌های آموزشی در زمان‌های مشخص به یگان‌های مربوطه در شهرستان‌ها ارسال می‌شود.

captcha