کد خبر: 1375603
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
آیت‎الله اراکی:

محبت اهل بیت(ع) با تلاش‌ شوم جریانات تکفیری از قلوب مسلمانان محو نمی‌شود

گروه سیاسی: دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه محبت اهل بیت(ع) تنها مختص شیعیان نیست گفت: جریانات تکفیری نمی‌توانند محبت اهل بیت(ع) را از دل مسلمانان شیعه و سنی بیرون کنند.

آیت‎الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم گفت: اهل بیت(ع) در کنار قرآن دو ودیعه بزرگ و امانت گرانبهای پیامبر(ص) هستند و حدیث شریف ثقلین مورد اتفاق و احترام همه علمای بزرگ اسلام است که از همین جهت و به دلیل احترام بسیار بالایی که بزرگان علم در اسلام به این دو امانت گرانبهای پیامبر(ص) داشتند، محبت اهل بیت(ع) به عنوان یک شاخصه بسیار مهم در ایمان یک فرد مسلمان محسوب می‌شود.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی که در حاشیه دیدار با رئیس جریان منهاج القرآن پاکستان با ایکنا گفت‌وگو می‌کرد با اشاره به کتب فاخر محمدطاهرالقادری در خصوص محبت و ولایت اهل بیت(ع) اظهار کرد: نوشتن کتب روایی و تفسیری در زمینه محبت و ولایت اهل بیت(ع) مسئله تازه‎ای در بین دانشمندان مسلمان نیست و این کتب، سابقه‎ای دیرین در فرهنگ علمی مسلمانان دارد.
وی گفت: محبت و ولایت اهل بیت(ع) چیزی نیست که برخی بخواهند با نوشتن چند کتاب و یا کمی تبلیغ آن را از مسلمانان بگیرند زیرا اهل بیت(ع) پس از پیامبر(ص) رهبری مسلمانان را به عهده دارند.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: مسایل مختلف از جمله جهل و هوای نفس و دشمنی با اسلام توسط برخی حکام و جریان‎های تأثیرگذار در این مسیر خلل وارد کرد ولی کسی نمی‎تواند حقیقت را پنهان کند.
اراکی با اشاره به تلاش‎های وهابیت برای انکار فضایل خاص اهل بیت(ع) و توسل به این حضرات عنوان کرد: آنها در مواجهه با حقیقت محض، حقیقتی که حتی علمای اهل سنت هم در دوران‎های مختلف آن را پذیرفته‌ و در کتب خود منعکس کرده‌اند مقاومت و سعی می‎کنند مردم را منحرف کنند ولی هیچگاه موفق نخواهند شد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان کرد: علمای اسلامی نیز با همگرایی در جهان اسلام در مقابل این جریان ایستادگی خواهند کرد.

captcha